Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matku čtyř dětí potkal neuvěřitelný osud: Žije s mužem, kterého přepadla!

Autor: shp, František Prachař - 
9. února 2014
05:01

Tak takový příběh by nevymysleli ani hollywoodští scenáristé! Drahomíra Nykodýmová (32) přepadla s plynovou pistolí v ruce hernu, odkud si odnesla desítky tisíc. Nechala se však na protest dopadnout. Dnes žije s mužem, kterého přepadla!

Drahomíra se provdala a svému muži porodila tři děti - Jirku (12), Davida (9) a Nikolku (3). Jenže po čase žena zjistila, že její manžel je velký tyran. Začal ji psychicky terorizovat a bít. „Zůstaneš tady se mnou napořád, kdo by stál o ženskou se třemi dětmi,“ často jí opakoval.

Jenže fyzické násilí se stupňovalo. „Manžela opakovaně policie vykázala z bytu, na deset dní. Pak se vrátil a začalo to znovu,“ prohlásila Drahomíra, která byla na pohotovosti jako doma.

Následoval neodvratný rozvod. Oba synové Drahomíry skončili u rodičů manžela, ona do péče dostala dcerku. Našla si nového přítele Michala, kterému porodila chlapečka. Následovaly však problémy s penězi, bydlením a Drahomíra okusila i pervitin.

Více se o příběhu Drahomíry dozvíte v dnešním Nedělním Blesku! Více se o příběhu Drahomíry dozvíte v dnešním Nedělním Blesku! | Blesk

S plynovkou přepadla hernu

Její přítel, který podnikal, skončil kvůli podvodu svého společníka ve vězení. Tehdy si už řekla Drahomíra dost a koupila si plynovku. S tou nakráčela do herny, kde přepadla barmana Petra Hubáčka (37). Ten jí vydal přes 40 tisíc.

Drahomíra však s lupem neutekla, posadila se před hernou na lavičku, kde počkala na příjezd policie. Když strážníci dorazili na místo, řekla jim: „To jsem přepadla já. Chci do vězení.“ V tom nakonec neskončila, soud jí udělil tříletou podmínku.

Bydlí s mužem, kterého přepadla

Na policejní stanici se však znovu setkala s Petrem. „Když jsem slyšel, proč to udělala, pozval jsem ji na večeři a pak nabídl bydlení u mě, aby nezůstala na ulici. Mám 2+1, jsme každý zvlášť a opravdu jen kamarádi. Pomáháme si,“ říká muž, který Drahomíře odpustil.

eremita ( 9. února 2014 21:08 )

Ten muž je takřka svatý, ona prozřelá matka Tereza, jen těch dětí přibývalo nějak hodně a jejich stopy se ztrácejí. U otce tyrana, a jde jsou další? Ta ženská je za všechny prachy, kámošit s ní je fakt životní terno....

poletucha ( 9. února 2014 17:58 )

fakt??? To tu este nikdo nezna.. Povidej!

ruudazvostravy ( 9. února 2014 15:54 )

Yéz,bejby,tady bich sylně protestoval,páč správná termynológyje vot slůfka ,,vocas" ye analógycki slůfko ,,čů.rák".Proto bich sy viprosyl držet se víkladu jazika českího,výme?

ruudazvostravy ( 9. února 2014 15:47 )

No kchůrva,to jý yako eště ani nevopr.dcal?Vona ye to asy taki votáska,buť se mu to žynýruye,že má hrozně malího čů.ráka a nebo nakonec nemá snat ani gule.

agassi ( 9. února 2014 15:29 )

 Jste brachove ne tak ji mydlete dohromady ne?

Zobrazit celou diskusi