Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Jana (†31), kterou zastřelil zhrzený expolicista (†42): Měla se vdávat!

Autor: shp - 
28. ledna 2014
09:57

Přišel za ní do restaurace, vytáhl pistoli a čtyřikrát ji střelil. Po hrůzném činu se pak bývalý policista Peter (†42) zastřelil sám. Důvod, proč se uchýlil ke krvavému běsnění, bylo zřejmě odmítnutí krásné Jany (†31). Ta se přitom měla vdávat za svého přítele!

K tragédii došlo v trenčínské restauraci, kde si vystudovaná právnička Jana přivydělávala v rodinném podniku jako servírka. Vrah ji moc dobře znal, bydlel ve vedlejším domě. Co se ale přesně mezi dvojicí odehrálo, věděli jen oni dva.

Podle policejní mluvčí Eleny Antalové následovala před střelbou hádka Jany s odmítnutým nápadníkem. To však potvrdí až další vyšetřování. Jana se bývalého policisty velmi bála, a když za ní přišel, tak na něj neváhala zavolat policie.

Z ničeho nic vzal pistoli a střelil se do hlavy

Když ale strážníci dorazili na místo, nenašli ho. „Tři lidé vyběhli z restaurace a volali, že se tam střílí. U baru tam stál muž. Z ničeho nic vzal pistoli a střelil se do hlavy,“ vypověděla babička Jany serveru Pluska.sk.

Janu, kterou všichni popisují jako milou a hodnou ženu, přitom čekala svatba. „Žila dva a půl roku s Miroslavem, plánovali svatbu,“ prohlásila serveru babička zavražděné. Podle ní si Jana moc přála miminko.

Právničku zastřelil expolicista čtyřmi ranami přímo do hrudníku. „Když jsem za ní přiběhla, tak ležela v kaluži krve. Snažila se mi ještě něco říct, ale už to nestihla,“ dodala zdrcená babička.

illis ( 28. ledna 2014 20:40 )

jiraaaaa Tvůj příspěvek je strašně zlá a nechutný, Byla zavražděka mladá žena a ty se nestydíš psát tak hnusně .

jahodove_ticho ( 28. ledna 2014 13:31 )

Rodinná restaurace? Hmm sauna a masáže, to by mě zajímalo čím si slečna právnička přivydělávala Muselo to být ale hukot, když podle Plesku na fízla nezavolala policii, ale rovnou policie, to asi městskou, státní a ještě zahraniční ))

ooo69 ( 28. ledna 2014 12:04 )

vypadá to že nejaký nepodarený materiál z čobolistánu zablúdil aj do čiech

marie60 ( 28. ledna 2014 11:39 )

A u nás je to snad jiné ?

w.mojko ( 28. ledna 2014 11:25 )

každý človek, ktorý má v sebe len štipku inteligencie, sa vyjadruje o inej krajine slušne. Si primitívny poľutovaniahodný úbožiak, ktorý sa prezentuje len urážkami??? súdiac podľa vyjadrenia na margo Slovenskej republiky, to tak vyznieva

Zobrazit celou diskusi