Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jóga je sexy! Fotograf fotil nahou manželku při cvičení

Autor: yt - 
21. ledna 2014
05:00

Nevěříte, že jóga může být dráždivě erotická a sexy? Pak se podívejte na umělecké akty norského fotografa Petera Hegra, který vyfotil svoji nahou manželku při cvičení jógy. Možná se z vás pak stane jógový fanoušek.

Jógu si mnoho z nás spojuje s vyhublým asketickým tělem, které hrstka podivných bláznů v plandajících teplácích týrá po večerech někde v zatuchlých tělocvičnách. Stačí však odhodit předsudky i oblečení a zjeví se nám úplně jiný obraz jógy v podobě dokonalých křivek nahého ženského těla.

Ty na snímcích norského fotografa Petera Hegra patří jeho jednatřicetileté manželce, ukrajinské MET-artové fotomodelce a instruktorce nahé jógy Lubě Šumejkové. Ukazují nejen krásu a svůdnost modelčina těla, ale i umělecký aspekt starodávné jógy, který se promítá v 37 symetrických tělesných pozicích. Díky perfektnímu nasvícení jednotlivých snímků tak můžeme vidět zřetelně, co je jindy skryto pod vrstvami oblečení, tedy napětí svalů, které jsou při praktikování jógy protahovány a posilovány. Výsledné fotografie jsou více než výmluvným svědectvím, jak jóga svědčí tělu.

Norský fotograf, který má na svém kontě již 8 knih s uměleckými akty žen a který byl v 8.ročníku Erotických cen vyhlášen fotografem roku 2001, vydal před sedmi lety také kolekci fotografií Markéty Bělonohové, která je považována za jednu z našich nejlepších erotických modelek.

Jóga může svádět

Ačkoli je jóga spíše spirituální záležitostí, jógové pozice zaujímané svůdnými a obnaženými ženami, mohou být veskrze erotickým zážitkem. Nahá kráska v lotosové pozice s rozevřenými kyčlemi a sepjatými dlaněmi před dmoucím se poprsím určitě nenechá jednoho mužem klidným, natož aby dosáhl osvícení jako Buddha. Zato jí padne k nohám, jako by byla indickou bohyní. Jak ostatně tvrdí mnozí instruktoři jógy, vede cesta z jógových studií přímo do ložnice. Činí tělo pružným a nalévá do něj spoustu čerstvé sexuální energie.

Nestydět se za svoje tělo

Tradice takzvané nahé jógy, při níž se cvičí „na Adama“, sahá hluboko do historie, až do 8.století před naším letopočtem, kdy tuto odnož jógy praktikovala ve starověké Indii sekta jogínů Naga Sadhus. Ti spolu s oblečením rituálně odhodili nejen stud, ale i vše, co je omezovalo a odvádělo od jejich přirozené podstaty, tedy své ambice, emoce, touhy a přání. Někteří dokonce žili v celibátu. Tělo považovali za dočasný příbytek duše a nástroj k dosažení osvícení. Dnes nahá jóga zažívá svoji renesanci a několik odvážlivců ji cvičí i v Praze a Brně. Podle jedné z instruktorek, Julie Gaii Poupětové, cvičení v Evině rouše navozuje pocit fyzické a psychické pohody a napomáhá nám přijímat naše tělo takové, jaké je, tedy bez soudů.

 

alumno ( 23. ledna 2014 19:13 )

 Fotky jsou hezké, paní vypadá dobře, ale ty silikony jsou dost příšerné.

satanklaus ( 23. ledna 2014 01:23 )

Další vychrtlá suchá rašple se ozvala? Navíc totálně blbá pletoucí si hnus s vulgárností Ovšem když jsme u tý vulgárnosti, tak když si vygoogluješ ostatní fotky týhle šlápoty, je jí na nich při tý její józe vidět do všech děr takže je nejenom hnusná, je to hnusná dě/vka A za další, ty blbko, ty jako neznáš nic mezi hnusnou vychrtlou suchou rašplí a 130ti kilovou prasnicí? To seš pěkná ubožačka když nevíš jak má vypadat fakt pěkná ženská Jestli se ti na tý tvý blbosti povedlo utáhnout nějakýho chlapa, tak ho upřímně lituju.

anka ( 22. ledna 2014 22:57 )

abvydavatelstvi ( 22. ledna 2014 22:52 )

Asi ty nejsi normální.... nebo z tebe mluví závist... Nejspíš se ti líbí 130 kilove zaparene ženské .... které se cpou v rychlém občerstvení a lamentuji nad Životem.... ty fotky které tady jsou jsou hezké ..... vůbec nic vulgárního na nich není...

valdom_hayzle ( 22. ledna 2014 19:00 )

Nojo, známá ukrajinská kurva Люба Шумейко (zadejte do googlu). Ta se svlíká minimálně 10 let pro kdejaký pánský časopis, a teď z toho udělá uměleckou jógu. Za mlada byla aspoň krásná slovanská holka, teď je vyžilá rašple.

Zobrazit celou diskusi