Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slíbil jim práci modelky, místo toho se musely nabízet. Čech dostal v Irsku dva roky

Do Belfastu jely s domněním, že budou pracovat jako modelky. Vše ale bylo jinak.
Do Belfastu jely s domněním, že budou pracovat jako modelky. Vše ale bylo jinak.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
12. ledna 2014
12:18

Sliboval jim práci modelky, místo toho musely nabízet svá těla. Bronislav R. (32) byl teď v irském Belfastu odsouzen ke dvěma letům vězení za organizování prostituce.

Českého občana Bronislava R. (32) odsoudil soud v Belfastu ke dvěma letům vězení za převážení žen z Česka do Severního Irska a organizování prostituce. Napsal to včera list Belfast Telegraph.

Soud označil Bronislava R. za "hlavního organizátora" spolku, který přepravoval české ženy letadlem do Dublinu a odtud je převážel do Belfastu. Tam je rozděloval do bytů v centru města používaných jako nevěstince.

Čech financoval přepravu žen a reklamu na jejich služby na erotickém webu a bral si z příjmů "klientek" 50 procent. Druhý obviněný, Christopher Lyle Samuel Lamont z Belfastu, dostal šestiměsíční trest. Lamont se přiznal, že provozoval domy, kde ženy nelegálně nabízely služby.

Podle státního zástupce Tobyho Hedwortha páchal Bronislav R. trestnou činnost od března do srpna 2011. Ve spolupráci s jedním mužem z České republiky kontaktoval české zájemkyně o tuto činnost, dodával jim informace o přepravě a v Belfastu je vyzvedával a rozvážel do apartmánů.

Většina žen podle Hedwortha věděla, že jdou do Severního Irska pracovat jako prostitutky a zůstávaly v Belfastu většinou dva týdny. Některé zadržené v raziích v belfastských bytech z roku 2011 vypověděly, že jely do Belfastu s domněním, že budou pracovat jako modelky.

naidka ( 19. ledna 2014 09:14 )

oprava okouzlí

naidka ( 19. ledna 2014 09:12 )

ahá, už vím, ty myslíš pohlavní styk. Napsal jsi to hezky, ale kdybys napsal to o včeličkách a kytičkách, bylo by to jasné hned. Máš pravdu, v tomto případě je to s kompjůtrama pryč, tady v nejzazším případě si můžeme odhalit jenom své nicky. Tvůj už znám (baladu Polednici znám nazpaměť), tak ti odhalím ten svůj, doufám, že tě okuzlí: Pojem naidka Slovo: naidka Význam: drobný kroužkovec hojně žijící ve sladkých vodách

podplachetkouosoba ( 18. ledna 2014 22:13 )

to je něco co se může odehrávat mezi mužem a ženou, je to podobné jako třeba přefiknout. oňafává muž, žena je pak nakonec ta oňafnutá. bývá to občas i ve filmu, někdy až o svatební noci. bylo to dost decentní nebo naopak? věřím, že jsi statečná. 👯

naidka ( 18. ledna 2014 08:27 )

aspoň naznač, ale decentně, ať to se mnou nesekne.

podplachetkouosoba ( 17. ledna 2014 22:57 )

to ale není téma pro dámy, to je podle vzoru oňafnout, takže sorry

Zobrazit celou diskusi