Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Bartákův scénař vražd: Vydírání, mučení, a pak smrt!

Andor Šándor měl být mezi Bartákovými oběťmi
Andor Šándor měl být mezi Bartákovými oběťmi  (Autor: Blesk/ČTK)
Autor: oj - 
13. prosince 2013
12:35

Lékař Jarosav Barták, který si odpykává trest za znásilňování svých asistentek, plánoval z vězení vraždu několika lidí. Měl mezi nimi být i bývalý šéf vojenské rozvědky Andor Šándor. Nájemný vrah měl zařídit jejich trýznivou smrt už v listopadu. Doktor Čuně pak plánoval prchnout do Běloruska s falešnými doklady.

Barták se ve vězení údajně spojil s neformálním bossem liberecké věznice, nebezpečným recidivistou Milošem Levkem. Podle informací MF Dnes měl právě za ním přijít s požadavkem, aby zajistil likvidaci tří lidí.

Lékař měl promyšlený plán. Nájemný vrah by dostal přesné instrukce, jak vraždy provést. Třemi oběťmi měli být bezpečnostní expert Andor Šándor, pravoslavný kněz Eugen Freimann a advokát Oldřich Choděra. Barták dodal Levkovi podrobné informace o obětech. Jméno, bydliště, kontakty i informace o rodině.

Jednu z obětí měl vrah rovnou zabít - pobodat vystřelovacím nožem v přeplněném metru. Druhého unést a mučením donutit k vydání 10 milionů. Poté mu měl zabiják do krku nalít několik litrů tvrdého alkoholu, aby zemřel na otravu. I třetího člověk měl vrah unést a mučením donutit k vydání peněz. Tentokrát dokonce 50 milionů. Potom zabít.

Spadla klec

Barták ale nepočítal s tím, že Levka ani nenapadlo někomu pomáhat. Všechno si nahrál a předal policii. Připadal mu šílený.

qqqq ( 14. prosince 2013 13:22 )

Evidentně vyšinutý psychopat . Není mezi doktory medicíny ani náhodou výjimkou. Vezměme exhibiocionistu , zloděje , škodnou ve zdravotnictví Ratha , často zdůrazňujícího "jsem lékař" , který se se.e absolutně do všeho . A ta tady uvedená "lóže lepších lidí " - to je také dobře vyšinutá organizace rádoby nadlidí.

vasek711 ( 14. prosince 2013 10:23 )

vydirani, muceni a pak smrt?... a pak ma clovek verit doktorum.

587587 ( 14. prosince 2013 08:04 )

Souhlasím . V tomhle případu nejde ale ani tak o profesi, ale o vyřizování účtů. B. zřejmě nemůže zapomenout, že generál inicioval jeho odchod z Lvího klubu. A dále ve své choré hlavě hledá viníka za svůj současný pobyt ve vězení a holt se, nesmyslně, zaměřil na Šándora, Choděru a toho kněze.

snezny.levhart ( 14. prosince 2013 00:26 )

Hmm, tak konečně chápu v širším záběru, oč běží v případě dr. čunčete, jak se to má s jeho dutou lebkou, hnáty křivými atd. I kdyby pan Levko byl lačný mamonu, a "zakázku" proto zcela nevylučoval, musel by patrně být naprostý idiot, pokud by se tak komplikovaný kvaziplán ala barták, s licencí na "krvák" východního typu, vypravený v D - F kategorii, uvolil organizovat z lochu, vč. vraždy generála, a bývalého šéfa kontrášů... . K pochopení "psyché" mrbartáka tedy nemusíme číst už žádné, dalekosáhlé psychologické analýzy; ještě by mě jenom zajímalo, z kterých bažin vesmírný sem lítaj bartákovi podobní mimozemšťani...

jahodove_ticho ( 13. prosince 2013 23:05 )

Bradavičňák už je zoufalej. Ale raději bych informaci, kdo z té trojice je ten zazobanej parchant

Zobrazit celou diskusi