Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čuně Barták plánoval tři vraždy: Neuvěříte, koho chtěl odstranit!

Barták z Liberecké věznice prý plánoval vraždy.
 (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: oj - 
25. listopadu 2013
07:42

Doktor Čuně Jaroslav Barták, který si odpykává čtrnáctiletý trest za znásilňování a vydírání svých deseti asistentek, chtěl údajně i zabíjet. Z vězení se prý snažil zorganizovat vraždu minimálně tří lidí, kterým se chtěl pomstít, protože proti němu svědčili u soudu.

Podle informací Práva chtěl prý nechat odstranit mimo jiné bývalého šéfa vojenské tajné služby Šándora. Dalšími oběťmi měli být pražský advokát Oldřich Choděra a pravoslavný kněz Eugen Frimann z Teplic.

Policie potvrdila stíhání pětapadesátiletého muže pro zločin vraždy ve stadiu přípravy. „Mohu potvrdit, že průběhu tohoto týdne bylo zahájeno trestní stíhání pětapadesátiletého muže pro zločin vraždy ve stadiu přípravy s tím, že oběti měly být tři. V téže věci bylo také zahájeno stíhání i pro zločin vydírání ve stadiu přípravy,“ řekl Právu žalobce Radim Kadlček.

Všichni tři lidé, kteří měli zemřít, proti Bartákovi svědčili. Dokotr u soudu tvrdil, že je to komplot a celé jeho obvinění včetně výpovědí asistentek důkladně naplánovali, aby ho zničili.

Odsouzený lékař se snažil na získat na svou stranu spoluvězně, kteří měli brzy opustit vězení. Naplánoval dokonce i způsob vraždy. Zabijáci měli své oběti ubodat v době dopravní špičky v přeplněné tramvaji, aby nebylo možné zjistit, kdo vraždil.

petrkraus ( 27. listopadu 2013 12:58 )

Doktor Barták dostal po zásluze čtnáctku v ostraze. Jako lékař se neměl v base úplně špatně, ale s tím, jak žil dřív, se to fakt nedá srovnat. Je jasný, že těch 14 let se mu musí zdát jako celá věčnost, ona to totiž celá věčnost je. A to i kdyby se dostal ven na podmíněný propuštění po dvou třetinách, tj. asi za 9 let. je to psychopat, chtěl se co nejdřív pomstít těm, o kterých si myslí, že ho do basy dostali. Využil tak domnělou první příležitost k pomstě která se mu naskytla. Jestli mu tu přípravu vraždy prokážou, dostane k tý čtrnáctce jako nášup dalších plus minus 15 let, a to ve zvýšený ostraze. Půjde mezi vrahy, recouše a podobný psychopaty, jako je sám. Šanci na podmíněný propuštění bude mít tak po 19 letech, skoro jako u doživotí, jestli se toho dožije. Jestli to neuhraje na hlavu, nebo na nějakou nevyléčitelnou nemoc, nebo jestli nepřijde nějaká velká amina pro basmany v důchodovým věku, řek bych, že jediná jeho cesta z kriminálu je nohama napřed. Dobře mu tak! Bude to hnusnej konec, který si ale za ty svý hnusy, prasečkárny a lumpárny a taky za svou nebetyčnou blbost zaslouží.

arcaben ( 25. listopadu 2013 22:02 )

Třeba si to spočítal a zjistil,že by se na svobodu dostal tak starý,že by skončil někde pod mostem jako žebrák tak si to uměle chce prodloužit aby měl jistotu,že bude o něj na stará kolena postaráno??!!to by byl přímo geniální tah!!

popocatepetl ( 25. listopadu 2013 14:39 )

Hraje to.

popocatepetl ( 25. listopadu 2013 14:38 )

Určitě nemyslí, sám od plyšáku určitě zná tramvaje jenom jako ty odporné červené a pomalované věci, co mu občas málem nedaly přednost (když on měl stopku). Takže myslím, že celým tím nápadem chtěl spíš sehrát psychicky nemocného, aby se přes blázinec dostal na svobodu.

popocatepetl ( 25. listopadu 2013 14:33 )

Chtěli možná napsat dokatr...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání