Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Exmanželka chlípného doktora Čuněte: Mukl Barták fyzicky nestrádá

Autor: ryc, simao - 
13. listopadu 2013
07:46

"Měla jsem dobré důvody pro rozvod, které teď kvůli exmanželově kauze každý zná," říká v exkluzivním rozhovoru pro středeční Blesku Lenka Bartáková (40), bývalá manželka odsouzeného "doktora Čuněte" Jaroslava Bartáka. Ten neuspěl s odvoláním a soud mu potvrdil 14 let za sex s asistentkami. A nejen za to... Jak se Bartákovi za mřížemi daří?

Z vazební věznice nastoupil doktor Jaroslav Barták k výkonu trestu. Dostal 14 let a nepomohly mu ani údajné kontakty na vlivné lidi, kterými s v minulosti tak rád chlubil. Nikdo s ním nechce mít již vůbec nic společného. Neblaze totiž proslul jako tyran, který sexuálně týral své asistentky. Údajně je nejen nutil k orálnímu a pohlavnímu styku, ale třeba je i bil, topil...


Jaké je to, být exmanželkou sexuálního tyrana, přitom popsala pro středeční deník Blesku Lenka Bartáková (40). Rozhodně nelituje, že podala žádost o rozvod a na rovinu přiznává: "Náš vztah zůstane už jen v tom, že si pošleme zdvořilostní pohlednicí k Vánocům a k narozeninám." Svému nyní již bývalému partnerovi ještě neodpustila. Třeba to spraví čas. Příliš tomu ale nevěří.

Všichni ho zavrhli

Někdejšího šéfa modřanské kliniky Jaroslava Bartáka přitom po jeho kauze všichni zavrhli. Na to, že byl zakladatelem a dlouhá léta čelním představitelem prominentního Lvího klubu a s manželkou měl kdysi i osobní audienci u papeže Jana Pavla II. se už zapomnělo. "Lvem" byla přitom i řada známých politiků - třeba současný prezident Miloš Zeman, upozorňuje server Česká pozice s tím, že se Barták zúčastnil třeba i Zemanových šedesátin. Barták má však v albu řadu fotografií patrně se všemi českými premiéry a řadou čelních politiků. Jenže na ty teď už jen usedá prach. A Bartáka jako by nikdo ani neznal.

Fyzicky prý nestrádá

"Doktoru Čuněti" nyní jeho exmanželka pomáhá tak maximálně s nějakým tím vězeňským balíkem. "Fyzicky nestrádá," říká Lenka Bartáková o tom, jak se Jaroslav Barták má ve vězení. V kontaktu tedy jsou, ale city už jsou dávno pryč. Zůstala jen pachuť nad celou skandální kauzou. Barták přitom sám sebe prezentoval jako pozorného gentlemana, který by ženě neublížil. Jenže opak byl podle soudu pravdou. "Některé dívky jsem měl opravdu rád," tvrdil přitom u soudu. "Ale vymyslely si na mě spolčení, které nemá v české poválečné historii obdoby," hájil se. Skončil však v poutech a vězeňském mundúru. A u soudu s ním zazněly hotové perly.

Třeba když si na znásilnění stěžovala Šárka G. "Říkal mi, že už to bude naposledy, ať mu podržím...," naléhal na ní prý Barták na zahraniční cestě do Spojených arabských emirátů. Zažalovala ho ze znásilnění. Barták přitom měl údajně i zvláštní erotické tužby: "Chtěl zavádět robertka do análu," vzpomínala Šárka na drsné zážitky po boku kdysi renomovaného doktora.

Čtěte deník Blesk! Ve středečním vydání najdete mj. rozhovor s Lenkou Bartákovou, exmanželkou doktora Čuněte Čtěte deník Blesk! Ve středečním vydání najdete mj. rozhovor s Lenkou Bartákovou, exmanželkou doktora Čuněte | archiv Blesku