Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Čuně Barták zůstane bručet! Za sex s asistentkami a vydírání mu soud potvrdil 14 let

Čuně Barták zůstává  bručet
Čuně Barták zůstává bručet  (Autor: Blesk)
Autor: ČTK - 
7. června 2013
14:13

11 napadených, vydíraných a znásilněných žen má na svědomí Doktor Čuně – Jaroslav  Barták. S rozsudkem soudu první instance se nechtěl smířit a odvolal se. Má smůlu. Vrchní soud mu dnes trest potvrdil.

Trest 14 let vězení je ode dneška pravomocný. Vrchní soud v Praze totiž zamítl lékařovo odvolání. Barták, který vyžadoval po svých asistentkách sex jako součást spolupráce, se hájil tím, že žádné ženě vědomě neublížil, naopak prý byl vůči nim galantní a choval se gentlemansky.

Barták v letech 2006 až 2011 napadl deset asistentek a matce jedné z nich vyhrožoval. Ženy hladil a osahával proti jejich vůli, nutil k sexu a znásilnil, když odmítaly jeho úkoly a naléhání. Někdy si pomohl tím, že dívky omámil chemikálií v pití. Asistentkám také vyhrožoval společenskou i fyzickou likvidací.

Soudy lékaři uložily souhrnný trest za šest znásilnění, pět případů vydírání a také za sexuální nátlak, nebezpečné vyhrožování a manipulaci s omamnými látkami. Podle státní zástupkyně v několika případech způsobil ženám těžkou újmu na zdraví.

Video  Barták odchází od soudu  - Blesk - Richard Veselý
Video se připravuje ...

andorea ( 8. června 2013 07:56 )

Tím slušným lékařem myslíš koho?

hofihofi ( 7. června 2013 21:35 )

A za prasarny co dela dobrotka,ze zde nici povest slusnych lekaru, na které hazi spinu a vymyslenou, by mela dostat dozivoti. Zlomyslna krava.

pavlos67 ( 7. června 2013 20:20 )

Ano...Je to prase,slizak atd...Jako sorry ale 14 let???To snad n e...Vsadim se,ze 99 procent krav,mu do postele vlezlo dobrovolne,s vidinou zisku..Kdyz vidim prispevky blbek,ktery se zalikaj stestim,ze zase jeden uchyl bude sedet,tak se fakt musim smat

moiaza ( 7. června 2013 20:03 )

To nechutné prase mělo být také vykastrované!

dobrotka ( 7. června 2013 19:20 )

Za takove prasarny je to porad mirny trest!

Zobrazit celou diskusi