Bude za hraní ve službě potrestán, nebo pochválen? Diskutující na internetu v tom mají jasno – zasloužil by pochvalu za to, jak dobře policii reprezentuje!

Hrál ve službě

„Dopravní policista hrál v době, kdy přecházel z jednoho stanoviště na druhé. Byl ve službě a jeho jednání proto nebylo zcela v pořádku,“ okomentoval klavírní výkon pražský policejní mluvčí Jan Daněk.
„Provedou s ním pohovor, aby příště zvážil podobné jednání. V tuto chvíli se neuvažuje o jeho potrestání. Od veřejnosti jsme zaznamenali poměrně velké množství pozitivních reakcí,“ dodal.

Anketa
Jakou udělal "hrající policista" reklamu policii?
počet hlasujících: 7272
Anketa
Jakou udělal "hrající policista" reklamu policii?
Byl skvělý. Na policii vrhá dobré světlo
97 %
Ukázal, že policie je banda flákačů
3 %
počet hlasujících: 7272

Video
Video se připravuje ...

Policista hraje na klavír čtenář

Hit internetu

Na videoportálu Youtube už nadaného policistu vidělo přes 300 tisíc lidí. Stovky z nich mladého hudebníka chválí. Podobné chování policistů by podle nich mělo být k vidění častěji. „Myslím, že tím rozhodně uniformu nezhanobil a sbor nepoškodil, spíše naopak,“ vyjádřil to jeden z diskutujících Martin Jelínek.

Diskutující na internetu: Budiž ti šéf milosrdný!

• „Úžasný kolego. Takhle vzbudit v lidech pozitivní ohlasy nedokázal od nás ještě nikdo. Jsi jednička.“ (Alexander Lewicki)

• „Policajt má pomáhat a chránit a dokáže působit pozitivně na svoje okolí. A to, že je to citlivý muzikant, to je přece něco, co policajta ukazuje jako nadaného a normálního člověka.“ (Mirek Bureš)

• „Když jsem na dovolené ve Španělsku, tak tam běžně policajti sedí na zahrádkách, na stolku položené čepice, vedle káva a voda a nikomu to nepřijde divné.“ (Völkl Racetiger)

• „Palec nahoru, budiž ti šéf milosrdný.“ (Lubomír Polášek)