Takhle se zdravili, kdykoli se potkali. „Ten pozdrav vymyslela Naďa a neodpustila by mi, kdybych to teď neudělal,“ prozradil Voříšek s tím, že Naďa na něj ráda štěkala i z hlediště, když zrovna moderoval.

Na pódiu se pak střídaly desítky zpěváků, aby zesnulé zpěvačce vzdaly hold. Viditelně pohublý Michal David (63) se kvůli ní dokonce vrátil dřív ze své »chajdy« na Tenerife. A protože se rozhodl Nadin největší hit Závidím zahrát na svůj vlastní klavír, povolal kvůli tomu stěhováky!

Když pak na pódiu spustil legendární píseň v italštině jako její původní interpret Adriano Celentano (86), posluchači jen žasli. A jakmile pak přešel do češtiny a Grossmannova textu, vypuklo úplné šílenství! Michal je zkrátka král!

To zpěvaččina dcera Jana Fabiánová (45), která celý koncert vymyslela, večer převážně probrečela. Když totiž kolegové zpívali Nadiny písně, hlediště bez přestávky burácelo.

Video
Video se připravuje ...

Jana Fabiánová na koncertě Machálkové: Leona je moje srdcovka! Luboš Procházka

Ikonické brýle

Zpěvaččiny ikonické brýle pak vévodily nejen plakátu a zadní projekci, ale mnoho interpretů je mělo i na nose včetně Evy Burešové (30), Barbory Kodetové (53) nebo Vladimíra Hrona (57). „Mami, vidíš to?“ tázala se dojatě s pohledem vzhůru hned několikrát Jana v průběhu koncertu. „Maminka by tady z tý parády měla velkou radost a těm brýlím, které koncertu vévodily, by se moc smála,“ vysvětlovala.

Fotogalerie
127 fotografií