Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Policista, který hrál na piáno, potrestán nebude: Udělal nám lepší reklamu než já, řekl Červíček

Policejní prezident Červíček se zastal hrajícího policisty
Policejní prezident Červíček se zastal hrajícího policisty  (Autor: youtube.com)
Autor: ljš, vlb - 
15. prosince 2013
12:40

Potrestán rozhodně nebude! Policista, který si zahrál na piáno v centru Prahy a jehož video se stalo hitem internetu, udělal podle policejního prezidenta Martina Červíčka policii výbornou reklamu a on ho za to osobně pochválil.

Policejní prezident Martin Červíček v Otázkách Václava Moravce prozradil, že se o policistu, který při přesunu na jiné stanoviště, zahrál turistům na ulici na klavír, začal okamžitě zajímat. Zjistil, že je ve sboru nováčkem, k policii nastoupil zhruba před měsícem a půl.

"Ukázal tím, že i přes to všechno, co policie řeší, je v pohodě. Popravdě, udělal dobré jméno policii, možná ještě více než já sám. Samozřejmě nebude potrestán a já osobně s ním mluvil a popřál mu, aby jeho kariéra policisty byla tak úspěšná jako dosud," řekl Červíček.

Video talentovaného policisty vidělo na Youtube už 750.000 lidí a většina diskutujících se shoduje, že na jeho jednání nic špatného není. Ba naopak, policistu chválí a video dál sdílejí.

Dva prezidenti

Policejní prezident přitom sám policii udělal spíš ostudu, když Blesk upozornil na to, že se při psaní své vysokoškolské práce mohl dopustit plagiátorství.
V Otázkách se Červíček poměrně dost obul do ministra vnitra Peciny za to, že vrátil do služby a funkce policejního prezidenta i Petra Lessyho. "Celé mi to připadne neuvěřitelně hloupý," řekl. "Ministr si nepřeje, abych chodil na jeho porady. Tak tam posílám náměstka. Je to dětinské," stěžoval si a dodal, že pokud bude přeřazen na nižší pozici, bude se muset bránit soudně.

Video  Dopravní policista zpříjemnil den kolemjdoucím  - Video od čtenáře
Video se připravuje ...

 

 

bramboracka ( 16. prosince 2013 12:41 )

kolik policajtů umí hrát na piáno?

horstfuxteleshop ( 16. prosince 2013 09:44 )

http://www.youtube.com/watch?v=F-4wUfZD6oc

wimr ( 16. prosince 2013 09:34 )

zalez k plotně nemehlo vypatlaný a nepleť se do věcí kterým nerozumíš

decathlonova-matka ( 15. prosince 2013 17:39 )

Íčko Langer nasadil do policie červa s krycím jménem ČervÍček. Proto se ten prolhaný zmetek snaží udržet na místě pol.prezidenta svojí lží, že nikdy neslíbil uvolnit místo Lessymu, po prokázání jeho nevinny. Všichni jsme to ale viděli v tv a doufám, že ten záznam dá brzy někdo na You-Tube, aby se ukázalo, že máme prolhaného šéfa policie

xxxx678 ( 15. prosince 2013 17:25 )

kaci-

Zobrazit celou diskusi