Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Výbuch v garáži domu: Zemřel policista (†27) a jeho matka (†46)!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: op - 
14. prosince 2013
18:51

Exploze otřásla v sobotu odpoledne Žerůtkami na Znojemsku. Při výbuchu v garáži rodinného domku tam zahynul policista (†27) a jeho matka (†46).

„Jeden ze zemřelých je policista, druhým mrtvým je žena. Případ si proto převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS),“ potvrdil policejní zdroj. Muž utrpěl mnohočetná zranění neslučitelná se životem. „Ženu se lékaři pokoušeli resuscitovat, oživovací pokusy nebyly úspěšné,“ uvedli záchranáři.

Lidé z obce tvrdí, že sousedy zabil výbuch granátu z 2. světové války. „Vzhledem k vážnosti případu to nebudeme komentovat,“ řekla mluvčí GIBS Radka Sandorová.

Jihomoravští hasiči sice k neštěstí vyjeli, ale vzhledem k tomu, že dům nehořel, tak jen pomáhají na místě inspektorům GIBS.

evita5555 ( 15. prosince 2013 11:14 )

Vôbec to tak nemuselo byť. Keď sme rekonštruovali dom po starých rodičoch, murári našli na povali, na pude, tiež starý granát, ktorý tam dali asi vojaci, keď tade prechádzala fronta, alebo dedo, ako nejakú poistku, nikto to presne nevie. Našťastie neboli robotníci zvedaví a zavolali policajtov. Prežili tak robotníci a aj dom neutrpel.

akko ( 15. prosince 2013 06:05 )

Pokud nejaky chytrak Doma skladuje takove hovadiny,jako je nepriklad granat...musi si byt vedom a inteligenci tak na vysi,ze to i po tolika letech muze zavanet pruserem...

hofihofi ( 15. prosince 2013 01:51 )

No znam jine borce, s revem jsem vyhnal kamarada, co mi svarel s mym autogenem dve zeleza a mel je oprene o lezici kyslikovou lahev

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání