Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Drsná poslankyně Černochová: Červíčka vyhodila z domu. A sbalila mu i kufry!

Autor: Jan Exner - 
20. prosince 2013
05:01

Policejní prezident Martin Červíček (41) má těžký rok. Na místo se mu dere jeho předčasně odvolaný předchůdce Petr Lessy (49), na podzim Blesk informoval o jeho údajně opsané bakalářce na Policejní akademii. Hlavně ale musí rozdýchávat rozchod s poslankyní Janou Černochovou (40, ODS). Vrkali spolu čtyři roky, ale konec prý byla pěkná »Itálie«.

„Kufry s věcmi měl naskládáné před barákem. Policejnímu řediteli muselo být dost trapně,“ popsal nám nejmenovaný politik story, která je ve Sněmovně veřejným tajemstvím. Černochová nedávný krach vztahu potvrdila. Odmítá ale, že by byl tak vyhrocený.

„Jsme dva dospělí lidé, rozešli jsme se naprosto spořádaným způsobem,“ tvrdí. A důvod? Doma se prý už téměř nepotkávali. „Oba jsme byli vytížení prací, neměli jsme na sebe čas, náš vztah vzal za své,“ tvrdí Černochová. „Ale nemyslím, že bychom na ty čtyři roky museli špatně vzpomínat,“ dodala. Jí rozchod prospěl, mohla se opět vrátit do sněmovního výboru pro bezpečnost, který v srpnu 2012 opouštěla kvůli nástupu Červíčka do vedení policie.

„Nechtěla jsem tehdy, aby byla moje práce zpochybňována. Kvůli vztahu jsem odešla. Teď už je to ale passé a já můžu ve výboru pracovat,“ uvedla. Členkou bezpečnostního výboru se stala před čtrnácti dny. Vyjádření Červíčka se nám nepodařilo získat, nebyl včera k zastižení.

 

Uživatel_5650027 ( 25. srpna 2023 00:34 )

Prosím, kdo,dámy a pánové (musí být sexuální vyváženost) by se SLEČNOU ČERNOCHOVOU vlezl do postele a oplodnil jí!
Na děti je stará! Tak za čas další neplodnou Pekarovou založí klub!Nejsem zlá,ale Jakše chová vláda k samoživitelkám! Začíná školní rok!
Obě mohou adoptovat dítě! Finance na to mají! Černochová mj. URAZILA ČESKÉ VLASTENCE!

Květoslava Velanova ( 24. června 2023 07:57 )

Možná je to pro p.Červįčka záchrana. Kdo by s takovou namyšlenou, arogantní babou vydržel. Myslí si o sobě, že sežrala všechen rozum světa.Jede si do USA, podepíše smlouvu, se kterou většina národa nesouhlasí, plete se do věcí, které jí nepřísluší . Už by měla skončit, než nadělá ještě větší zlo pro česko.

merrylou212 ( 7. února 2014 00:06 )

Už nebude policejním presidentem, tak je pro ně nepoužitelný na jejich špinavosti v ODS.. Tudíž ho kopla do pr.dele.

wolf66 ( 6. února 2014 17:41 )

Fuj od ods dále.at tě nestihne neštěstí nenadálé.okraden jsem byl už dost.

lelelele ( 21. prosince 2013 13:09 )

Měla mu ty kufry vyhodit z okna.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa