Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelka vylákala žáka (16) na sex rajcovními fotkami na Facebooku

Učitelka svedla žáka k sexu svůdnými fotkami na Facebooku
Učitelka svedla žáka k sexu svůdnými fotkami na Facebooku  (Autor: Facebook.com)
Autor: šim - 
21. listopadu 2013
15:59

Školu hrou si Učitel národů takto asi nepředstavoval. Není dne, aby se neobjevil případ vztahu učitelky a žáka. Po slovenském skandálu řeší podobný případ Velká Británie. Učitelka (33) svedla žáka sexy fotkou, kterou mu poslala na Facebooku.

Sexy černé minišaty, hluboký dekolt, svůdný pohled, jehlové podpatky. Tuto fotku odeslala učitelka Clare Horton z jižního Walesu svému 16letému studentovi po Facebooku, když měl studijní volno, aby se mohl připravit na závěrečné zkoušky.

Učitelka mu asi chtěla zpestřit svatý týden, proto mu fotek poslala hned několik. Chlapec rázem hodil učení za hlavu a během chvilky za ní přijel. Páreček měl sex na rodinné pohovce v obýváku. Učitelka pak chlapce odvezla domů, cestou zpět vyzvedla ze školy své dvě děti, jen o málo mladší než byl žák, s ním si užívala.

Netrvalo dlouho a románek učitelky s žákem se provalil. Clare poslala okamžitě vedení školy dopis, ve kterém se pokusila situaci objasnit. Kvůli rozvodu prý procházela těžkým obdobím. „Byla to podaná přátelská ruka,“ řekla o aféře. „Byl ke mně milý a pozorný, naslouchal. Mohla jsem se mu svěřit se svými problémy, které jsem měla s manželem,“ tvrdila učitelka.

„Sex bylo to poslední, na co jsem myslela,“ hájila se učitelka s tím, že si prý s chlapcem povídali a u toho na pohovce usnuli. „Dopustila jsem se obrovského hříchu,“ kála se učitelka před komisí, která případ vyšetřovala.

Policejní vyšetřování sice proběhlo, ale státní zastupitelství se rozhodlo nepodnikat v případu další kroky. Disciplinární komise školy však učitelku okamžitě za nevhodné chování vůči žákovi vyloučila ze svého učitelského sboru.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jusef ( 28. prosince 2013 17:48 )

a proč zrovna mě učily samé staré vykopávky

mirco ( 21. listopadu 2013 19:51 )

s takovou ucitelkou bych zustal klidne i za trest po skole !!!

origamy ( 21. listopadu 2013 19:22 )

Asi som sa zamiloval tvle .. Kiežby sme mali aj my také učiteľky ..

tempe ( 21. listopadu 2013 17:57 )

Dnes mají ty děcka takové štěstí .Za mých školních let nám dávali učitelky jiný kartáč

mirco ( 21. listopadu 2013 16:38 )

stastny to chlapec....takove stesti nema kazdy zak.....

Zobrazit celou diskusi