Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Stopy únosců Hanči a Tonči vedly na Slovensko! Komando vtrhlo do bytu, dívce (13) zlomilo kostrč

Pákistánští únosci Češek Hanky a Tonči stále mlčí. Jsou dívky naživu?
Pákistánští únosci Češek Hanky a Tonči stále mlčí. Jsou dívky naživu?  (Autor: INT, Facebook)
Autor: oj - 
5. října 2013
18:19

Sedm měsíců uteklo od okamžiku, kdy v Pákistánu zmizela Hanča a Tonča. Jediná známá stopa se objevila koncem června. Video, na kterém dívky mluví o podmínkách jejich propuštění, dalo naději rodinám, že jejich milované jsou stále na živu. Vyšetřovatelé ale neúnavně prověřují další stopy. Jeden takový případ skončil razií na Slovensku.

Třináctiletá dívka na zásah komanda nikdy nezapomene. Její matka netušila, co způsobila, když na facebookové stránky, kde se po dívkách pátrá, vložila svůj komentář. Informaci přinesl slovenský server tvnoviny.sk.

Na seznamce si o Hance a Antonii psala s údajným americkým vojákem. Jeho slova pak zveřejnila. To zalarmovalo české vyšetřovatele. Domnívali se, že žena v Bratislavy je v kontaktu s někým, kdo ví, kde únosci mladé Češky ukrývají. O pomoc proto požádali slovenské kolegy.

V 6 ráno do bytu vtrhlo komando. Tvrdý zásah zakuklenců nejvíce odnesla třináctiletá Viktorka. Od té doby má nejenom psychické problémy, po zuby ozbrojení policisté ji srazili k zemi tak silně, že jí naštípli kostrč.

Odborníci se  shodují, že zásah slovenských policistů byl nepřiměřený.

Video  Video se objevilo na internetu, možná je důkazem, že jsou stále naživu!  - INT
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ixtlil ( 6. října 2013 16:56 )

A zejména, jak může nesoudný soudce vydat příkaz k domovní prohlídce celého bytu, když jeho součástí je dětský pokojík a takto bude soudně prohlížen pokojík nevinné 13 leté dívky, která ani nemá tr. odpovědnost. Taže vlstně porušili úmluvu o právecjh dítěte. Ani se proti dítěti nesmí zasahnout , navíc žena , kdyby si byla vědoma svých práv, mohla oněm fízlům odpovědět, že nebude na jejich předvolání nic vypovídat, že se jedná o korespondenci mezi blízký,i osobami a o je chráněno listinou práv. Takže cokoliv v její bytě prohledávali, bylo nezáonné, jelikož je bezúhonná, žádný tr. čin jí nebyl prokázán ani kladen za vinu a tak je to obdoba toho, jakoby chtěli fízli svědka uvěznit, když nebude odpovídat to, co chtějí slyšet. I svědek má právo odmítnout výpověď a tohle soud zjevně nerespektoval a takhle by mohli každému bezúhonnému člověku vstoupit do bytu, i Vám zdejším diskutérům.Může se stát, že bude člověk svědkem nehody a protože nebude si leccos pamatovat, tak fízl usoudí, že NESPOLUPRACUJE (neřekl "vše")a tak sežene povolení k domovní prohlídce a JEN si dojde pro doplňující informace k NĚMU DO BYTU a přitom pomlátí děti a další osoby náhodou přítomné , v bytě.

ixtlil ( 6. října 2013 16:19 )

Dobrý den, jednalo se o zásah do práva na domovní svobodu. Ta matka si třeba odepisovaa s tím mužem, lidé si například posílají, když se seznámí, své intimní fotografie. Takže jí mohl například poslat kromě své civilní fotografie i foto svého penisu a ona zase svých intimních partií , prostě erotické vzájemné snímky, i já to tak dělám spolu se ženami, s nimiž se seznamuji . Ale především ,se žádného tr. činu nedopustila, není žádný tr. čin se seznamovat na internetu s kýmkoliv a posílat si vzájmemně fotky včetně civilních i erotických . A tak zásah měl vlastně charakter ozbrojeného vloupání . Jelikož nebyla a není z ničeho obviněna a ona není , navíc se jednalo o sobě blízké osoby (seznámili se spolu a tedy jsou jako milenci, ikdyž třeba zatím na dálku) a ona není povinna proti svému milenci vypovídat., je to dáno listinou práv a svobod. Ovšem drzá polecejní mluvčí řekla, že protože nespolupracovalA,tak si JEN DOŠLI pro doplňující informace. Asi jako kdyby fízl vyzval ženu,aby se dostavila a řekl, že je kuplířka a ona odpoví NE , jsem dárkyně krve. Tak to bude negativní odpověď a cokoliv, co je pro fízly ve smylsu negativní odpovědi , je dle mluvčí policie interpetováno, jako že NESPOLuPRACOVALA A PROTO, AČ BEZÚHONNÁ, MUSÍ STRPĚT NAPADENÍ BYTU, DÍTĚTE. Přeci není možné bezúhonné lidi napadat, PŘECI, VNIKNOUT NÁSILNĚ NĚKOMU DO BYTU BEZÚHONNÉMU LZE JEN NA ZÁKLADĚ SOUDNÍHO ROZHODNUTÍ O DOMOVNÍ PROHLÍDCE . Tady třeba chybí příkaz k domovní prohlídce, kterou u ní takto násilně vykonali. Kde je třeba příkaz od místně příslušného soudu, že u ní bude provedena prohlídka a přitom není z ničeho obviněná určitě ani nebude. Je to policejní dobytek. TAK JISTĚ, ONI JSOU SCHOPNI, MEZITÍM ,CO LEŽELA NA ZEMI SVÁZANÁ, schopni jí podstrčit erotické snímky malých dětí a obvinit ji z výroby dětské pornografie, když selže to předtím .NEbo jí podstrčí marihuanu a jiné věci a dodatečně tak vyrobí fízli i ze svatého poustevníka teroristického zločince.

123automobil ( 6. října 2013 09:56 )

centorio ( 6. října 2013 04:27 )

krakonosi 500$proc tady podavas nejaky sve bludy o USA,preci jsi tady kvuli Plesku ne? Ty jsi nejaky mental? nerozumim to vlakno Hanca Tonca a Ty pises o USA jdi se lecit

satanklaus ( 6. října 2013 01:44 )

V Anglii i USA by za takovej nepřiměřenej brutální postup vůči ženě a dítěti letěli, ty blbe S americkým vojákem si psala matka, ty negramote

Zobrazit celou diskusi