Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Katka (†23) zemřela na sedadle smrti: Řidič dostal smyk!

Autor: shp - 
24. září 2013
10:15

Byla mladá, pohledná a celý život měla před sebou. Osud Kataríny (†23) však nečekaně zpečetila autonehoda, při které zemřela jak ona, tak řidič vozu Radúz (†37). Oba zemřeli při bouračce v zatáčce u Košic.

Posádka druhého auta, ve kterém byly i dvě děti, naštěstí vyvázla z autonehody jen se zraněními. Ford, ve kterém seděla Katarína a řídil Radúz, se čelně srazil s protijedoucím vozem.

Nezvládl řízení a dostal smyk

„Řidič fordu jel směrem z Malé Idy do Košic v pravém jízdním pruhu. V levotočivé zatáčce pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, nezvládl řízení, dostal se s vozidlem do smyku a vjel do protisměru. Kde se čelně srazil s protijedoucím vozidlem,“ prohlásil košický policejní mluvčí Alexander Szabó.

Posádka druhého vozu bude v pořádku

Náraz byl tak silný, že z jednoho auta vytrhl motor. Policie na několik hodin musela uzavřít vozovku. Katka zemřela na místě, Radúz po převozu do nemocnice. Řidič seatu se bude ze zranění léčit asi měsíc, spolujezdkyně (33) leží na ortopedii, děvčátko (4) je také v nemocnici a chlapec (1) byl ošetřen na místě.

bizon_pepa ( 24. září 2013 11:00 )

Proč mě to nepřekvapuje.

Zobrazit celou diskusi