Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chlapec (†13) chtěl být zabiják: Zastřelil své rodiče policisty, šel do školy a poté spáchal sebevraždu!

Marcelo (†13) zastřelil své rodiče, kteří pracovali u policie otcovým revolverem
Marcelo (†13) zastřelil své rodiče, kteří pracovali u policie otcovým revolverem  (Autor: Facebook/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
8. srpna 2013
06:30

Jako jiní chlapci jeho věku se vzhlédl ve filmových zabijácích a chtěl se jedním takovým stát. Marcelovi Pesseghinimu (†13) se to podařilo. Své rodiče policisty zastřelil do hlavy. Poté strávil den ve škole, po kterém spáchal sebevraždu.

Spratek jako z toho nejhoršího hororu. Brazilský chlapec Marcelo Pesseghini zastřelil své rodiče, policejního důstojníka Luize Pesseghiniho (40) a Andreiu Pesseghini (30), která pracovala u vojenské policie.

Ve spánku jim prohnal kulku hlavou

Oba rodiče střelil v pondělí v brazilském Rio de Janeiru otcovým revolverem do spánků, když spali. Poté se vydal za babičkou a tetou, které zastřelil také. V úterý ráno, jako by se nechumelilo, ho vyzvedl kamarád a chlapec strávil normálně den ve škole.

Dětská sebevražda

Chlapec se poté, co školu opustil, rozhodl skoncovat se životem. Zbraň svého otce obrátil proti sobě. Policejní vyšetřování ještě neskončilo, ale strážníci tvrdí, že vše nasvědčuje tomu, že právě Marcelo je čtyřnásobným vrahem.

mortis69 ( 8. srpna 2013 15:49 )

Kryštof Harant z Polžic a Bezdružic byl český šlechtic vlastnící hrad Pecka a šel s Čechy proti Habsburské svoloči

mortis69 ( 8. srpna 2013 15:43 )

Běžná černá kronika Ani slovo o tom,co si vychovali a následně zasloužili

Zobrazit celou diskusi