Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dva mladíci (oba †20) se ráno řítili v BMW po okresce: Dodávka jim nedala přednost, oba zemřeli

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: psch, ČTK - 
21. května 2013
09:57

Časně ráno vyhasly na Mostecku životy dvou dvacetiletých mladíků. Když se řítili v BMW po okresce z Mostu na Louny, do cesty jim vjela dodávka. Náraz byl tak silný, že na místě zemřeli, z vraku auta je museli vystříhat hasiči.

Dva mladíci jeli ve 3:30 po hlavním tahu z Mostu na Louny, když jim do cesty u Bedřichova Světce vjela dodávka. Jeli tak rychle, že po nárazu neměli sebemenší šanci na přežití. Náraz auto vymrštil mimo silnici.

"Srazilo se osobního vozidla značky BMW s dodávkou. Posádka osobního auta při nehodě zemřela, spolujezdce bylo nutné vyprošťovat," uvedl operační důstojník krajských hasičů.

"Dodávka vyjížděla na hlavní silnici z vedlejší od Bedřichova Světce," řekla ČTK krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. Alkohol byl podle ní u řidiče dodávky vyloučen dechovou zkouškou.

Míru zavinění obou řidičů ale policie teprve šetří. Místo nehody bylo několik hodin uzavřené, policie ho otevřela krátce před 7:30.

mortis69 ( 21. května 2013 14:14 )

Tak to měli kliku Příště je mohl zabít všechny v autě,když byl zvyklej takhle riskovat

rezacek ( 21. května 2013 12:54 )

Viz třeba smutný konec Ivana Hlinky. To ovšem svedli na toho v té Avii, národní hrdina se přeci nemohl provinit.

lahny ( 21. května 2013 12:13 )

Paní měla akorát pár boulí a trochu odřená.Horší to bylo s motorkářem.Zůstaly po něm dvě děti (jedno vyženil, druhé vlastní).

rezacek ( 21. května 2013 11:55 )

Hrůza mě obešla - snad se té paní nic nestalo. Pokud ne, tak vše dopadlo, jak má.

tuba24 ( 21. května 2013 11:17 )

nemozes ist 180 po okreske a cakat ze ti nikto nevybehne, lebo si nahlavnej. Vodic dodavky mohol zastavit, pozriet sa - nic nevidel, pohol sa a uz boli v nom. Dodavky vacsinou nevychadzaju z vedlajsej s pistiacimi gumami ale idu pomaly. Prave preto musia ist aj ostatni (byt na hlavnej ceste) maximanou rychlostou ktora zarucuje, ze na nich ostatni ucastnici cestenj premavky dokazu zareagovat.

Zobrazit celou diskusi