Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální rvačka v centru Prahy: Čtyři zbabělci zbili chlapce! Poznáte je?

Útok na sedmnáctiletého chlapce na Národní třídě v Praze
Útok na sedmnáctiletého chlapce na Národní třídě v Praze  (Autor: Policie ČR)
Autor: oj - 
15. května 2013
12:13

Škrcení, kopání do břicha i do hlavy... Čtyři mladíci v centru Prahy zbili sedmnáctiletého chlapce. Útok byl nečekaný, brutální a zbabělý. Se zraněními hlavy skončil v nemocnici. 

"Dvaadvacátého března v půl osmé večer napadla čtveřice mladíků v pasáži Metro poblíž Národní třídy sedmnáctiletého poškozeného. Ze zajištěných kamerových záznamů je zřejmé, že útok přišel nečekaně a byl poměrně brutální," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan. Napadený po něm skončil se zraněním hlavy v nemocnici. Naštěstí mimo ohrožení života.

Hlavním útočníkem byl mladík v šedé mikině s kapucí, ostatní útoku přihlíželi, smáli se a ničemu se nepokusili zabránit.

Jakékoli informace ke zbabělému útoku, tak i k totožnosti podezřelých můžete policii sdělit prostřednictvím tísňové linky 158.

Video  Napadení sedmnáctiletého chlapce v centru Prahy  - Policie ČR
Video se připravuje ...

deratizator ( 13. srpna 2013 00:41 )

bla bla bla bla

lipno ( 16. května 2013 09:24 )

Vymaštěnce poznáš, že má na hlave Chrchlovo HO, jak mu odněkud vylezl. To nevíš, že tent. Niddy jsem nebyl KSˇˇC, spíše v opozic hrdinný rusobijce byl místopředsedou SČSP. A víš, že když šludáky mlátili, ujížděl se ve svém Mercedesu schovat na Hrádeček. Havla uznávají jen ti zblblí masmedii, rozumní si před ním odplivnou. Nikdy jsem nebyl v KSČ (spíše v opozici) a tak nedostával peníze na chlast jako on

hulimihoukolen ( 15. května 2013 17:55 )

Ty jsi vysadil prasky, peetcho? Ja havla zrovna nemusel, ale jak jinak nazvat cloveka, co mota Havla/Klause/Kalouska i do diskuse o valcovani plechu?Jelito je jeste celkem mirny vyraz.

hofihofi ( 15. května 2013 17:44 )

lipno ty to mas tak vynasteny, kam na to chodíš, kdyby nebylo lidi jako Havel, kterého uznava cely svet, tak bys dnes povinne rval at zije ksc, jen nahravaj komoušům,

lipno ( 15. května 2013 17:30 )

Nejsem lelito, jen on je darebák a ty pitomec, co mu žral ty jeho kydy, takže jsi vlastně spoluviník

Zobrazit celou diskusi