Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž převlečený za Batmana chytil zloděje a přivedl ho na policejní stanici

Autor: shp - 
4. března 2013
16:37

Temný rytíř povstal? Neznámý muž maskovaný jako Batman přivedl v anglickém Bradfordu na policejní stanici podezřelého. „Chytil jsem ho za vás,“ prohlásil a zmizel do noci.

Tajemný hrdina byl oblečen v kostýmu a maskovaný kápí. Ani samotní policisté netuší, odkud se vzal a kdo je. S podezřelým měl však pravdu. Šlo o muže (27), který byl hledán za krádež. Spravedlnosti bylo učiněno zadost, teď poputuje díky anglickému Batmanovi za mříže.

Batmana nahrála kamera na stanici

„Minulý týden jsme měli na stanici zvláštní příhodu. Muž maskovaný jako Batman nám přivedl podezřelého,“ řekl mluvčí policie.

„Ještě bych chtěl vidět Batmanův znak na obloze,“ řekl radní Bradfordu David Green s humorem. „Ale je dobře, že lidé pomáhají policii,“ dodal. Batmanovy zásluhy přitom zaznamenala průmyslová kamera na stanici.

jerry ( 4. března 2013 20:03 )

Překlep.

picpa ( 4. března 2013 17:23 )

Špatný zákon rovná se naše chudoba Rok od roku roste podíl domácností uvádějících, že současná ekonomická situace má vliv na změnu jejich nákupního chování. Zatímco v roce 2009 se změna týkala pouhých 22%, dnes je to plná polovina. Nejvíce pociťují složitou ekonomickou situaci zákazníci s nižším vzděláním, starší lidé a osoby s nižšími příjmy.  Za pokřivení trhu, za nárůst cen potravin a v neposlední řadě za nárůst stále většího počtu lidí, co musejí uzpůsobovat své nákupní chování může špatný Zákon o Významné tržní síle.

Zobrazit celou diskusi