Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Američan (29) si spletl realitu s fikcí: Chtěl zplodit kentaura! A tak znásilnil kobylu...

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: vk - 
6. února 2013
17:50

Lidé si plní nejrůznější sny. Ten, který ale měl Texasan Andrew Mendoza (29), je už daleko za hranicí normálnosti: sexuálně zneužil kobylu, protože doufal, že zplodí kentaura – napůl koně a napůl člověka!

Jak se zdá, Mendoza zřejmě chyběl v hodinách biologie, když se probíralo páření mezi druhy. Jinak by totiž věděl, že je jeho počínání v rozporu nejenom s federálními, ale i s přírodními zákony. Případně se moc díval na ságu o Harrym Potterovi, kde se tyto bytosti z řecké mytologie rovněž objevovaly.

Čekal na přítelkyni

„Jmenuji se Andrew Mendoza a je mi 29 let. Umím anglicky číst i psát a poznám rozdíl mezi pravdou a lží. Několik měsíců jsem seděl doma a doufal, že se mi ozve přítelkyně. Pak jsem si řekl, že pokud nezavolá, půjdu k sousedovi a rozdám si to s jeho kobylou,“ tak popsal policii muž začátek svého šíleného nápadu s tím, že slib je slib a rozhodl se ho dodržet. „Ani se nepohnula, myslel jsem, že se jí to líbí. Trvalo to asi pět nebo deset minut. Snažil jsem se ji oplodnit a myslel jsem, že by z toho mohl být kentaur,“ vysvětlit svůj záměr.

Soudce však jeho obhajoba neobměkčila a Američana okamžitě poslal do vězení. Tam si odsedí čtyři měsíce.

nightdragon ( 9. února 2013 14:12 )

Připomenu ti legislativu - nekrofilie je taktéž trestná a navíc morálně daleko ubožejší než zoofilie.

nightdragon ( 9. února 2013 14:09 )

by mě zajímalo jaké oplzlosti máš na mysli? Tobě přijde normální "za***" si s kobylou? Tak to musíš být opravdu prudce inteligentní

zkzkz ( 8. února 2013 13:59 )

zkzkz ( 8. února 2013 13:57 )

12356 ( 8. února 2013 11:32 )

ahoj cinderella,tak takhle dlouho uz jsem se nepobavila , to video fakt nema chybu

Zobrazit celou diskusi