Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Mladík se během 10 minut osudově zamiloval: Zoufale hledám dívku z autobusu

Autor: Richard Veselý, mokk - 
8. října 2012
05:00

Mladík se originálním způsobem snaží najít svou lásku. Přes internet se rozhodl oslovit dívku, do které se zakoukal v pražském autobusu. „Nejím, nespím a myslím jen na tebe,“ tvrdí zamilovaný Martin Žalud.

Martinovo video se v posledních dnech stalo hitem internetu, kde ho už zhlédly desítky tisíc lidí. Pro některé je mladík beznadějný zoufalec, většina mu však v hledání dívky jeho snů fandí. „Ahoj, budoucí matko mých dětí,“ oslovuje Martin slečnu, kterou 4. října dopoledne potkal v autobuse číslo 137. „Měla jsi vlasy do culíku, piercing, modré tenisky a mikinu a krásný úsměv. Několikrát jsme se střetli očima,“ popisuje ve svém videu.

Na místě si dívku oslovit netroufl, pak ale zjistil, že ji musí znovu vidět. „Vystoupila jsi na zastávce Malvazinky a tím končí tvoje stopa v mém životě. Ale nemusela by…“ oslovuje Martin krásku z autobusu. Jedná se o skutečnost, nebo je Martinova výzva jen žert, kterým na sebe chce upozornit? To se teprve ukáže. Tisíce Martinových fanoušků nyní čekají na jeho další video.

Lásku hledal i Viewegh

Podobné výzvy se objevily už v roce 2000 na reklamních plochách v pražském metru. Šlo o milostné dopisy určené dívce Lauře. Později se ukázalo, že šlo pouze o fikci a autorem dopisů byl spisovatel Michal Viewegh. Na jejich základě pak vznikla jeho kniha Román pro ženy.

ochman ( 10. října 2012 20:22 )

Cesty jak se zviditelnit jsou různé -nikoho nepotkal !!

forleni ( 9. října 2012 23:11 )

forleni ( 9. října 2012 23:10 )

forleni ( 9. října 2012 23:09 )

Neotravuj s tím už ty náno a běž za žaludem.

rukka ( 9. října 2012 15:09 )

já se takhle zamiluju každou druhou jízdu v autobuse - a dotyčnou kvůli tomu neotravuju - jdi si ho honit po poli - vole

Zobrazit celou diskusi