Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragická nehoda magnátovy dcery: Policie pátrá po jejím milenci

Autor: ljš - 
4. září 2012
11:04

Kam se obrovskou rychlostí po maďarské dálnici řítila opilá miliardářská dcerka Eva Rezešová? To je otázka, kterou si kladou nejen média, ale také vyšetřovatelé. Podle nich jela do Budapešti za milencem! Toho teď policie usilovně hledá.

Přestože obhájce Evy Rezešové je přesvědčený, že otázka toho, za kým jeho klientka na dálnici spěchala je pro vyšetřování zcela irelevantní, vyšetřovatelé si to nemyslí. Na základě výpisu hovorů a textových zpráv z jejího telefonu se domnívají, že spěchala za svým budapešťským milencem. Po něm nyní policisté intenzivně pátrají.

"Moje klientka mě požádala, abych se informace o ní nedostaly na veřejnost. Vyšetřování nehody ještě není u konce, takže se nemám k čemu vyjádřit," řekl serveru Pluska.sk její právník.

Odmítl také spekulovat nad vyjádřením dopravního experta, podle kterého by za nehodu mohla být odpovědná nejen Rezešová, ale také řidič druhého vozu, který nehodu nepřežil. Ten jel podle posudku při předjíždění kamionu v rychlém dálničním pruhu příliš pomalu. Nic to však nemění na faktu, že Rezešová po nehodě měla 1.5 promile alkoholu v krvi a její nehodu nepřežili čtyři lidé, kteří v autě uhořeli.

abvydavatelstvi ( 4. září 2012 21:57 )

Asi jsi zaspal dobu protože nevíš že její otec před lety zemřel a nevyseka ji z toho nikdo....Madari si ji pořádně podaji.... byla to jenom otázka času kdy se co stane .... opila jezdila autem často. ...

majojo ( 4. září 2012 21:50 )

Mo pprávě, pletou do toho jejího fotram protože ji z toho dostane, sviňku jednu. Snad zhebne na cirhözu a žádná játra k transplantci nebudou k dispozici.

majojo ( 4. září 2012 21:48 )

A pro koho je vlastně ta nehoda tragická? Pro pozůstalé, kterým ta kravěna přežraná zabila blízké nebo pro tu pitchu, která by měla sedět až zčerná, ale které slovenský prezident (stejně jako ti naši)¨udělí milost, protože tatko hrábl do portmonky?

golf33 ( 4. září 2012 21:47 )

kur.va od pohledu

abvydavatelstvi ( 4. září 2012 17:34 )

Ten redaktor co to píše je magor ... jak může psát pořád miliardářska DCERKA ... když je to dospěla pomalu čtyřicetileta ženská která zodpovídá sama za sebe .... to vypadá tak jako kdyby jí ty miliardy zavidel .... a jinak se nebojte že ji z toho v Maďarsku někdo vyseka .... nemají šanci .... zabila čtyři lidi obzvlášť krutým způsobem a byla povinná přizpůsobit rychlost jízdy tak aby auto mohlo bezpečně dokončit předjíždění a taky překročila pořádně rychlost ... jela ozrata zdrogovana a ještě k tomu spala. ... tohle všechno jí pořádně pritizi ....

Zobrazit celou diskusi