Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Policejní passat v akci: Vyzvedneme kolegu z dovolené

Zatímco běžní turisté se plahočili s kufry na parkoviště, pro policejního papaláše přijel passat až k terminálu. Přestože je v místě vjezd zakázán, neoznačený policejní vůz tudy projel.
Zatímco běžní turisté se plahočili s kufry na parkoviště, pro policejního papaláše přijel passat až k terminálu. Přestože je v místě vjezd zakázán, neoznačený policejní vůz tudy projel.  (Autor: Foto od čtenáře)
Autor: Šimon Hradní - 
28. srpna 2012
20:58

S velkou slávou policie nakoupila passaty, které měly sloužit proti pirátům silnic. Jejich využití je však jiné – místo honění splašených řidičů na dálnicích vyzvedávají strážci zákona své kamarády na letišti.

Policejní passaty jsou schopné dohonit kdejakého piráta silnic. Tedy když zrovna dělají to, co mají. V neděli tomu tak nebylo.

Jeden z passatů i s uniformovaným policistou přijel na pražské letiště a zaparkoval přímo u východu z terminálu 2, kam auta nesmí. „Čekal jsem, jaký důležitý člověk vyjde, když je pro něj posláno nejdražší policejní auto v ČR,“ napsal Blesku čtenář, který celou situaci nafotil. K jeho překvapení k služebnímu autu přišla rodina, která přiletěla z dovolené z Řecka. „Policejní taxi za peníze daňových poplatníků,“ doplnil právem naštvaný čtenář.

Podle SPZ i vyjádření policie spadá vozidlo do středních Čech. „Záležitost jsem předala pracovníkům odboru vnitřní kontroly, kteří celou situaci prošetří,“ řekla včera Blesku mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

alex0800 ( 26. října 2012 12:45 )

Kéž by se stejně řešili miliardové čórky politiků a ministrů, ale ti stojí za tímto bulvárem, tak o kom jiném můžou psát a koho jiného by pomlouvali? Hlavně, když si to Véna z Horní-dolní přečte a nebude nadávat na Kmotra Kalouska, že ho zase okrade v novém roce!! Radši budem řešit kravinu za možná 3000,-. To je investigativní novinařina! To, že dnes si chlapci ukradli ze státní kasy dalších 750milionů korun nevadí, hlavně když spustíme kauzu se škodou 3talíře. Stejný manévr jako kauza Rath. Šlo o 30M, ale to že Kalousek a jeho úřad padělal 40% výkazů z dotačních 700MLD od EU, to nevadí.. To nestojí ani za řeč veřejnoprávním médiím, tatk proč by to řešil bulvár Hlavně ten Rath, ten nás pálí Ukradené miliardy neřešme ;-) Ty nám pak jenom vysajou na daních! Kdyby blbost nadnášela tak ČR je prvním státem na Marsu Vlastenec

pattapuf ( 29. srpna 2012 08:10 )

Tady jsi trošku ulítnul. Nevím, jestli sis to už uvědomil. Ale zrovna borci v pašících po tobě vymáhaj dodržování předpisů. Proč by nemělo být správné chtít dodržovat předpisy i po nich? Zvlášť když si je za to i platíš.

qtek ( 29. srpna 2012 08:10 )

bude následovat i druhá část hesla, policie ochrání své lidi před postihem

pattapuf ( 29. srpna 2012 08:08 )

Vždyť každý krade.

luckypunch ( 29. srpna 2012 07:44 )

Myslím, že maj heslo "pomáhat a chránit" a tady je jednoznačně jedná o pomoc kamarádovi. Tudíž je případ vyřešen a odložen

Zobrazit celou diskusi