Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zlodějka týdne! Falešná příbuzná kradla na policejní svatbě

Autor: František Prachař, lmk - 
19. srpna 2012
13:30

Ženich s nevěstou právě tančili obklopeni kruhem svatebních hostů, když se ozval výkřik »chyťte ji!« Pak už to šlo ráz na ráz. Na palubě vltavského parníku Hamburg dopadli při veselce zlodějku.

Nevěsta Lucie Sehnalová-Matějíčko to všechno vidí ještě dnes před očima. „Takový vstup do nového života bych ráda oželela,“ řekla Nedělnímu Blesku.

Hosté právě sledovali svatební kolečko šťastného páru. „Můj bratránek, sestřenice a ještě další ale kouřili na pontonu, u kterého parník kotvil. Když kolem nich prošla cizí žena, moc si jí nevšímali. Na žádné svatbě nemůže každý znát každého,“ dodala paní Lucie.

Dopadení

Příchozí měla smůlu. Začala totiž krást hned u prvního stolu. A ten patřil hostům, kouřícím venku. Skrze okno ji uviděli a tak ji přidrželi, zavolali ostatní a vzali jí lup. Ve své kabele měla cizí peněženky, kreditní karty i hotové peníze.

„Byla snědší pleti, ale česky hovořila jen s malým přízvukem,“ vysvětlil provozovatel parníku Hamburg Tomáš S., který zavolal policii. „Přijeli hned.“

Drzost, s jakou zlodějka kradla, všechny ohromila. Stejně jako to, že opodál na náplavce Vltavy na ni čekala parta kompliců, kteří včas utekli. „Kdyby jim předala nakradené, bude mít čisté ruce,“ řekla nevěsta s tím, že personál lodi situaci zvládl s přehledem.

Policie

Ironií osudu je, že zlodějka netušila, na jakou svatbu šla krást. „Můj manžel je policista, můj švagr také a mezi hosty samozřejmě byli policisté,“ směje se dnes už mladá paní Sehnalová-Matějíčko. K dovršení všeho ona sama v televizi režíruje pořady s kriminální tematikou a teď má připraven nový – Tísňovou linku.

„Tu skutečnou jsem použít nemusela,“ svěřila, „na vlastní kůži jsem se přesvědčila, že policie bdělá je.“

sakra ( 20. srpna 2012 10:43 )

Stále budete psát a hlásit ve zprávách, že "byla snědší pleti, tmavých vlasů a očí..."??? Napište rovnou, že se jedná o cig.ány, stejně to každý pozná a ví!!!

ala.from.rabbit.hole ( 20. srpna 2012 06:56 )

 A stejne neni diskuze u clanku o pohrbu te Slovenky, co lezla kam nemela. Sorry, zeptal se nekdo toho ridice, co zije s vedomim, ze zabil, jak mu je? Ta dama tam nemela co delat, to je fakt. Diky ni ma nekdo v noci nocni mury a zkazenej zbytek zivota. Nevinny clovek, ktery se nicim neprovinil.

gogo ( 20. srpna 2012 06:03 )

Protože redakce je líná zablokovat hulváty a nechat diskutovat pouze normální čtenáře...

gogo ( 20. srpna 2012 06:02 )

Beztrestně krást peněženky nelze. Beztrestně lze krást jen miliony... Kdyby se dotyčná věnovala politice, mohla být za vodou...

hofihofi ( 20. srpna 2012 01:51 )

Pod clankem o hruznem detskem taboru, kdy deti nedostaly jidlo a 11 kluka nechali na choddniku a vedouci zmizeli neni diskuze ztake pro mistni sproste hulvaty, pak se nedivte. A byla tam.

Zobrazit celou diskusi