Herci a moderátorovi Jiřímu Krampolovi zazvonil v pondělí odpoledne telefon. Tuhle zprávu však určitě nečekal. Ozval se mu totiž neznámý vyděrač s údajnými informacemi o zločinech jeho ženy. Hanu Krampolovou prý přistihl při krádeži!

"Říkali, že něco šlohla v obchodě na pražském Andělu a že se jim představila jako má žena Hanka Krampolová a že jim na mě dala číslo," prozradil serveru Super.cz známý bavič.

Že by skutečně nebyl nikdo dokonalý, včetně jeho manželky, jak propaguje Krampolova televizní show? Již dřív se totiž objevily spekulace o tom, že Hanka trpí kleptomanií. Teď se na tom však jen někdo pokusil přiživit. "Nabízeli mi, že když slušně zaplatím, ututlají to," potvrdil Krampol.

Hanka však měla pevné alibi - byla v té době na cvičení a poté na barvení vlasů u kadeřnice. Krampolovi se podařilo s manželkou spojit a zjistit pravdu. Sám pachatel se mu však později omluvil. Zavolal znovu s tím, že se mu nakonec podařilo zkontrolovat domnělé ženě občanku. Zjistil při tom, že jde o osobu romského původu.

Fotogalerie
8 fotografií