Hana Krampolová drsně zaútočila na bývalou ženu svého současného domu. Co jí k tomu vede, je otázkou, jejich vzájemné vztahy byly dosud víceméně na přátelské rovině. "S Jirkou vycházíme dobře, koneckonců Jirka má k mému synovi Martinovi krásný vztah, možná to Hance vadí, a tak mi letos v létě udělala trochu peklo. Můj syn ji totiž nemohl doprovodit do společnosti a ona si myslela, že za tím stojím já. Tak mi napsala hodně sprostou smsku, že dělám ostudu jménu Krampol a ať se nechám okamžitě přejmenovat," kroutí hlavou nevěřícně Marta.

"Nejdřív mě do smsky nazvala tak, že vyjmenovala skoro celý dvorek a pak mi vyhrožovala, že jestli se nenechám do několika dnů přejmenovat, tak že uvidím! Dva dny nato vypukla aféra s jejím kleptomanstvím, kdy ji kamery natočily, jak krade v obchodě, a to dokonce několikrát za sebou. Tak kdo tady z nás dvou dělá jménu Krampol ostudu?"uvedla pohoršeně stále krásná bývalá modelka Marta Krampolová.

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová vysvětluje, co se stalo v prodejně, kde údajně kradla Jan Jedlička

"Několikrát jsem pomáhala jak Hance, tak její mamince, i když jsem vůbec nemusela. Prostě jí asi najednou přeskočilo, nebo nevím," dodala Krampolová, která o nařízeném přejmenování opravdu neuvažuje.

Bývalá manželka Jiřího Krampola se o nevraživosti s Hankou rozpovídala na večírku Věštírny Květy Fialové.

Fotogalerie
10 fotografií