Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Guinness za sílu: Zlodějka mezi nohama propašovala 24 piv

Video se připravuje ...
Autor: šim, INT - 
29. prosince 2011
14:42

Vynalézavost zlodějů nezná mezí. Video, které se objevilo na internetu, zachytilo mladou ženu, která si pod sukni strčila kartón 24 plechovek s pivem Guinness a aniž by se změnila její chůze, v klidu vykráčela z obchodu.

Tuto vykutálenou zlodějku zachytily bezpečnostní kamery v obchodě s potravinami. S manželem a dcerkou se vydala pro pivo, které zřejmě pije na sílu. Jak jinak si její kousek vysvětlit?

Rodinka se rozhlédla, jestli je mezi regály nikdo nesleduje, a šup, žena si strčila karton se 24 plechovkami piva Guinnes pod dlouhou sukni.

Pak jako by nic odkráčela pryč z obchodu. Kdyby kamery krádež nenatočily, nikdo by ženu nepodezíral, že má pod sukní téměř deset kilo moku v plechu. Zlodějka, zřejmě dobře vytrénovaná, totiž kráčela úplně lehce.

hu11 ( 30. prosince 2011 14:18 )

Je to kus umění !! Měla by navštívit naši vládu a takto jednoho po druhém odnést a naházel do Vlatvy

drsnak ( 30. prosince 2011 11:35 )

pak že jsou cikáni lidi jako všichni ostatní. Je to banda zlodějů a nic jinýho. Jsem zvědav kdy už na to přijde i naše vláda a budou trestně odpovědní jako všichni. Tady když je to cikán tak se od toho daji raději ruce pryč . Ta zeď v Matiční tehdy asi měla svůj důvod.Měli by skončit tak všichni cikáni a pěkně pod dozorem.

alex_murphy ( 30. prosince 2011 11:32 )

A co to mění na tom, že je to patok?

dfghjk ( 30. prosince 2011 09:45 )

Přijde mi divný, jak je zdůrazňovaná značka toho piva, přestože z hlediska popisované zápletky je zcela nepodstatná. Řeklo by se reklama, ale tomu se média vyhýbají jako čert kříži, aby někomu dělala dobře zadarmo. Zadarmo jen pošpinit. Kdoví co za tím vlastně vězí.

jahodove_ticho ( 29. prosince 2011 22:50 )

mladá zlodějka prej...a přitom hnědka jak vyšitá... asi jí ty plechovky diskriminovaly, lůzu

Zobrazit celou diskusi