Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polapený zloděj: Hodinu doloval z konečníku ukradený přehrávač

Mladý zloděj předváděl zhruba hodinu na služebně strážníků v Přerově svéráznou exhibici. Před jejich zraky se snažil vypudit z konečníku přehrávač, který ukradl v jednom z místních supermarketů.
Mladý zloděj předváděl zhruba hodinu na služebně strážníků v Přerově svéráznou exhibici. Před jejich zraky se snažil vypudit z konečníku přehrávač, který ukradl v jednom z místních supermarketů.  (Autor: Městská policie Přerov)
Autor: Pavel Ryšlink - 
6. ledna 2012
16:34

Dobrou hodinu pózoval s holou zadnicí na služebně před přerovskými strážníky místní pětadvacetiletý zloděj. Pomocí nejrůznějších předmětů se snažil vydolovat z konečníku přehrávač MP4, který předtím ukradl a po vzoru pašeráků drog v útrobách ukryl v jednom z přerovských supermarketů.

Protřelý zloděj při procházení kolem pokladny zaktivoval alarm bezpečnostního rámu. Přivolaní strážníci u něj však nemohli žádné zboží nalézt. Až ve spodním prádle narazili na sluchátka k přehrávači a u mladíka objevili také tubu krému Indulona, došlo jim, kde zboží opatřené bezpečnostním čipem asi bude.

Dovnitř to šlo snadno, ven už hůř

Vzhledem k nalezeným sluchátkům a tubě krému mladík strážníkům přiznal, že ukradl přehrávač a ukryl ho v konečníku. Nijak se také nebránil převozu na policejní služebnu, kde byl ochoten ukradenou věc vydat. „Tehdy však nastal problém. Dlouhé desítky minut nemohl přístroj dostat z těla ven,“ prozradil zástupce velitele přerovských strážníků Miroslav Komínek. Mladý zloděj tak dobrou hodinu pózoval na služebně s holou zadnicí a pomocí různých předmětů včetně tužky nebo dokonce i nůžek se snažil přehrávač vyšťourat ze zadnice.

Nejprve k lékaři, potom do cely

Mladíkovo snažení bylo nakonec korunováno úspěchem. Strážníci ho přesto pro jistotu odvezli na kontrolu do nemocnice. Odtud pak putoval do cely předběžného zadržení na Policii ČR. Zatímco se totiž snažil přehrávač vytlačit ze svých útrob, strážníci ho dokonale prolustrovali a zjistili, že jde o protřelého recidivistu s bohatými zkušenostmi za mřížemi. Krádeže elektronické drobnosti za  čtrnáct set korun se navíc dopustil v době podmínečného odsouzení za jinou trestnou činnost. „proto jsme ho po vyšetření v nemocnici předali kolegům z Policie ČR,“ uvedl Komínek.

jsemtady ( 7. srpna 2014 12:23 )

Tak koukám, že se cenzor zase vyřádil. Asi hodně smazaných příspěvků mělo pravdu o našich hýčkaných opálených. Není on cenzor Cikán???

hiawatha ( 23. dubna 2012 21:10 )

Tedy nechci byt stoural, ale on je chlapec zase pekne opalenej, ze? Asi tam okolo Prerova pekne sviti slunicko. A my jim tak ublizujeme, chudackum snedym. Nemeli mu tu hracku brat, meli mu tam jeste neco pridat. Jak pise kobyla1 - jeste pridat TV a domaci kino, at si chlapec uzije

hiawatha ( 23. dubna 2012 21:06 )

Ma dobrej trening, v krimu se mu to bude hodit

hiawatha ( 23. dubna 2012 21:05 )

Ty mas opravdu smysl pro humor

hiawatha ( 23. dubna 2012 21:03 )

povidej, prehanej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání