Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Řidička se vybourala v protisměru: Lekla se pavouka v autě

Ženu vyděsil pavouk ve voze, sjela proto v zatáčce do protisměru
Ženu vyděsil pavouk ve voze, sjela proto v zatáčce do protisměru  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: ČTK, Ladislav Leimer - 
6. srpna 2012
11:41

Dvacetiletá řidička skončila na Prostějovsku se svým vozidlem v protisměru poté, co ve voze spatřila pavouka. Žena z nich má děsivou fobii. Zpanikaření vyústilo v dopravní nehodu se zraněními.

Řidička renaultu projížděla v sobotu mezi obcemi Nezamyslice a Mořice. Když se dostala do zatáčky, spatřila ve svém voze pavouka. Žena trpí arachnofobií, panickou hrůzou z pavouků, takže zpanikařila a sjela do protisměru, kde se srazila s dalším vozidlem.

 Naštěstí jen lehká zranění

„Po projetí zatáčky uviděla ve své blízkosti pavouka, ze kterých má fobii, a zpanikařila. Přestala se věnovat řízení a s renaultem částečně najela do protisměru, kde v té době jelo vozidlo Škoda Felicia a došlo ke střetu,“ řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Řidičky utrpěly naštěstí jen lehká zranění, škoda na vozidlech dosáhla 60.000 korun.

Podobná nehoda na Přerovsku

Podobná kuriózní nehoda se stala v polovině července na Přerovsku. Řidička (37) tam se svým vozem havarovala poté, co na ni v autě skočil ze zadní sedačky její německý ovčák. Žena s vozem vyletěla ze silnice a přetočila se přes střechu. Při nehodě utrpěla společně se svou dcerou (3) zranění a obě skončily v nemocnici.

welcomet ( 6. srpna 2012 15:24 )

Škoda, že se ta kráva nezabila. Není nic příjemnýho v protisměru potkávat takovýhle jelita, co vám jsou schopný kvůli pavoukovi zabít celou rodinu

Zobrazit celou diskusi