Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt krásné Naishel (†14): Zkolabovala uprostřed hodiny

Naishel Kelly zkolabovala uprostřed hodiny a při převozu do nemocnice zemřela
Naishel Kelly zkolabovala uprostřed hodiny a při převozu do nemocnice zemřela  (Autor: youtube.com)
Autor: INT, ljš - 
9. ledna 2012
20:24

Bylo jí čtrnáct let a byla jednou z nejnadějnějších studentek prestižní školy. První školní den po zimních prázdninách ale záhadně zemřela, na obědě přitom byla ještě veselá a bavila se spolužačkami.

"Odešla do školy jako normální, úplně zdravé dítě. Vzali nám ji tak brzy, když začala rozkvéstat v mladou ženu s úžasnou budoucností před sebou," řekla deníku Daily Mail dívčina babička.

Naishel si na hodině krátce po obědě začala stěžovat, že se jí těžce dýchá a byla převezena ke školnímu lékaři. Tam se její stav ale ještě rapidně zhoršil a dívka byla okamžitě transportována do nemocnice. Při převozu ale bohužel zemřela, lékaři v nemocnici už jen konstatovali smrt.

Hlavní vyšetřovací verzí je, že dívka mohla mít alergickou reakci na ořechy. Protože k obědu měla mimo jiné čokoládovou sušenku. Ředitel školy však tuto možnost vyloučil s tím, že školní jídelna právě kvůli alergiím servíruje studentům pouze potraviny bez obsahu ořechů. Podobně se vyjádřil i soudní lékař, když řekl, že dívka sušenku opravdu snědla, ale na její smrt to nemělo vliv.

"Celá škola je její smrtí zničená. Byla velice oblíbená a bude všem strašně chybět," řekl ředitel školy Richard Cairns. Její spolužáci už založili několik smutečních stránek a na Youtube nahráli vzpomínkové video.

w.mojko ( 9. ledna 2012 21:12 )

mojej priateľky 13 ročná dcérka zomrela presne tak...rozbolela ju hlava,nedýchalo sa jej dobre a o niekoľko minút bola v nebi. Nikdy sa nezistila príčina úmrtia...

Zobrazit celou diskusi