Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dítě, které se propadlo do kanalizace, našli mrtvé

Video se připravuje ...
Autor: šim - 
10. ledna 2012
12:58

Po 27 hodinách pátrání  bylo v ruském městu Brjansk nalezeno tělo 1,5letého chlapečka, který kvůli náhlému propadu chodníku spadl do kanalizace. Jeho matka, která ho vezla v kočárku, se zachránila tím, že se zachytila o okraj kráteru.

Chodník se pod matkou a jejím synem Kirillem propadl v neděli odpoledne tamního času. Matka se zachytila o kraj jámy, dítě se jí ale zachránit nepodařilo. Jejího syna doslova nasálo potrubí kanalizace, v němž se zřejmě vinou koroze a následného sesuvu půdy vytvořila asi metrová díra.

Hasiči okamžitě začali potrubí prohledávat. Tělo chlapce nakonec objevili asi pět kilometrů od místa propadu. Matka, která se po tragédii zhroutila, je v péči lékařů. Shodou okolností byl k případu povolán chlapcův otec, který je policista. Právě ten pomocí lana svou ženu z jámy vytáhl.

Policie už zahájila vyšetřování, proč k tragédii vlastně došlo. Pokud se někomu prokáže zanedbání technických nebo bezpečnostních podmínek, hrozí mu až tři roky vězení.

djaba ( 10. ledna 2012 20:41 )

Něco podobné se stalo před léty v Brně ,také se propadl chodník a v díře zmizela žena .Dodnes ji nenašli .

knizkova8 ( 10. ledna 2012 15:36 )

Nedokážu si představit větší hrůzu,než vidět smrt vlastního děcka a nemoct mu nijak pomoci. Být v její situaci a mít jenom to jedno dítě,asi bych se radši pustila. I když pud sebezáchovy je v tomto případě asi silnější,než ten mateřský

dopdel ( 10. ledna 2012 13:35 )

Neskutečná tragédie. Ten chodník se nemohl propadnout o 10 vteřin dříve nebo později.To je ten zákon schválnosti .

silvi ( 10. ledna 2012 13:07 )

je to strašná tragédia, neviem si ta ani predstaviť...

Zobrazit celou diskusi