Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Klaus vzal milenku do Dubaje! Kdo prezidentovu synovi dovolenou platí?

Autor: Veronika Pukačová, Eva Tušková - 
15. listopadu 2011
05:14

Prezidentův syn a ředitel soukromého gymnázia PORG Václav Klaus mladší (42) odletěl se svou přítelkyní Lucií Hřebačkovou (26) do Dubaje. Blesk přistihl natěšený pár na pražském ruzyňském letišti. „V létě jsme nebyli na dovolené, tak si to vynahrazujeme,“ řekl Klaus s tím, že ho pozval na prohlídku ředitel jedné z tamějších škol. Kdo dovolenou platil? PORG, nebo Klaus? „Do toho nikomu nic není,“ reagoval.

V rodině Klausových je asi teď doba na odpočinek. Minulý týden odletěla na dovolenou do Thajska prezidentova manželka Livia se snachou Veronikou, teď vyrazil také jejich starší syn Václav. Ten se rozhodl pro dovolenou v Dubaji. „Moc se těšíme, ani jeden jsme tam nikdy nebyli,“ svěřili se milenci na ruzyňském letišti, když je Blesk oslovil.

Že by ale šlo o předsvatební cestu stále nerozvedeného Klause, oba zavrhli. „Je to týdenní normální dovolená, v rámci které kromě výletů plánujeme také návštěvu jedné tamní školy. Pozval mě její ředitel a školy mě zajímají vždy. V USA, Asii i jinde,“ dodal. Zda ale dovolenou platil z fondu PORGU a vyúčtuje ji jako služební cestu, nebo šly peníze z jeho kapsy, odmítl komentovat. „Do toho nikomu nic není,“ řekl.

Klaus však stále není rozvedený s manželkou Kamilou (42), se kterou má tři děti, Vojtěcha (15), Kateřinu (13) a Jakuba (9). Tu prý jeho cestování s novou milenkou „mrzí“. S Lucií chodí Klaus zhruba rok a půl. Letos už na jedné dovolené byli, a to v první polovině roku na Maledivách. Také si rádi dopřávají výlety po tuzemsku. „S ní vůbec nikam nejezdil, neměli čas na dovolenou, pořád jen pracoval,“ řekl Blesku blízký přítel manželského páru.

mirkazam ( 11. února 2013 08:11 )

imrich...,že ty jsi s Klausova klanu?Soudím podle tvých reakcí...

henes ( 20. listopadu 2011 14:03 )

Hlavu dostal mezi nárazníky od vlakový soupravy. Dopadl celkem dobře. Lucie,Lucie,ta snad nemá žaludek.Další zlatokopka. Fuj!!!

bobina ( 19. listopadu 2011 17:24 )

Bože můj,neděláš mu tiskového mluvčího,že ho tak bráníš? Proč si Roman vybral právě jeho a ne nějakou méně prosperující školu které by pomohl? On to ani tak nepotřeboval podle toho co vykazoval!

bobina ( 19. listopadu 2011 17:20 )

Mě naopak zajímá kam jezdí s milenkou a proč nejezdil s bývalkou?Bývalka je po čtyřicítce už obehraná,tak mění za mladou,u nás normální trend. Ale je to opravdu jen a jen jejich soukromá věc? Pro mě ne,on je ředitel soukromého gymnázia do kterého tečou prachy sponzorů,rodičů a dává příklad mladým lidem,které má vychovávat.A pokud je to představitel výchovy mládeže,měl by se chovat patřičně k tomu a ne odsekávat,že je to jeho věc. V jeho pozici to není jen jeho věc a tak je to o služebce a nebo o soukromé cestě. SLUŽEBKA S MILENKOU asi ne,tak soukromá cesta a na tu prachy má,není chudáka nemá tedy co skrývat,nebo snad ano???

jahodarka ( 16. listopadu 2011 22:41 )

Já jsem se s ním nikdy nesetkala a ani toho nelituji. U mě je to hnusněj šmejd a nic jinýho.

Zobrazit celou diskusi