Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenec v metru: Dívku (23) hodil do kolejiště!

Video se připravuje ...
Autor: INT, oj - 
24. února 2012
17:30

Byla v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Třiadvacetiletou dívku strčil šílený cestující londýnského metra do kolejiště. A důvod? Byl naštvaný, potřeboval si svůj vztek vybít a ona byla zrovna po ruce.

Po pádu utrpěla několik zranění. Někteří si mysleli, že je pobodaná. Pohotoví cestující ji naštěstí stačili vytáhnou zpět než přijel další vlak.

K incidentu došlo loni v říjnu, britská policie ale útočníka nedokázala dopadnout a tak až nyní tyto šokující záběry ukázala veřejnosti. „Byl to nebezpečný a ubohý čin, který mohl skončit tragicky. Vždyť zrovna přijížděl vlak. Přestože žena utrpěla četná poranění, za pomoci dalších cestujících se dokázala dostat zpět na nástupiště,“ popsal útok pro BBC detektiv Fin Egan.

hopay ( 25. února 2012 01:04 )

Upozorňuji autora! BYLA VE SPRÁVNOU DOBU NA MÍSTĚ, KTERÉ NORMÁLNÍ LIDÉ POUŽÍVAJÍ. Byl tam pitchus, který (být tam já) by nejdřív letěl do kolejiště (při jeho útěku žduchnutím), ostatní ji vytáhli a kdyby se škrábal ven ten.. nabídnu mu ruku.. jejda on se mně vysmekl.. a po vytažení rozmlátit držku a kleknout na něj a počkat na bobíky. Žádný z přítomných by nesvědčil v můj neprospěch..

bentime ( 24. února 2012 20:46 )

bezcitnost, nevšímavost lidí je otřesná!!! jediný muž se za ním rozeběhl a nandal mu.. jiný tam byli jak srabi fuj, hanba.... ty dvě ženský jak uhýbaj...měli popadnout kabelu a začít ho taky mlátit určitě tam mají nějaky flakónek od voňavky tak by to mělo větší důraz při ráně. Tady se aspon jeden rozhodl mu nandat ale co se salo u nás v metru jak tam ten chlap kopal do kluka a nikdo se ho nezastal a radši šli dál aby náhodou taky jednu nedostali...jeden srab vetší ne ten druhý.

jahodove_ticho ( 24. února 2012 19:27 )

jak neví kdo to je? vždyť podle videa dostal čočku, to jako nezavolali flojdy? nějaký divný....

Zobrazit celou diskusi