Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenec za volantem projížděl na červenou, smetl autobus a zabil dva lidi

Šílený řidič se rozhodl projet křižovatku v plné rychlosti na červenou. Smetl při tom autobus a zabil dva lidi
Šílený řidič se rozhodl projet křižovatku v plné rychlosti na červenou. Smetl při tom autobus a zabil dva lidi  (Autor: Youtube.com, Profimedia.cz)
Autor: simao - 
23. února 2012
19:47

VIDEO: Tak tohle je opravdu síla! Šílený řidič se rozhodl projet křižovatku na červenou, pořádně šlápl na plyn a v plné rychlosti naboural do projíždějícího autobusu, který se mu dokonce podařilo převrátit. Dramatickou nehodu sice přežil, zabil ale své dva spolujezdce.

Z místa nehody ho odvedli policisté v poutech. Šílený řidič se totiž v plné rychlosti vřítil do křižovatky v americkém St. Louis a jeho zběsilý kousek si vyžádal dvě oběti.

Při pokusu projet křižovatku na červenou totiž narazil do autobusu, který se mu podařilo dokonce převrátit. Cestující utrpěli drobná zranění, dramatická nehoda si však vybrala dva životy z řad řidičových spolujezdců - zemřeli při ní dva mladí lidé, dívka Daionsha (†19) a mladík Morion (†21), sedící na zadních sedadlech vozidla...

Při sledování incidentu tuhne krev v žilách. Jméno řidiče americká média nezveřejnila, příbuzní obětí však pro něj žádají vysoký trest.

Video Šílenec projížděl na červenou. Smetl autobus, zabil dva lidi - Youtube.com
Video se připravuje ...

kecalistka ( 24. února 2012 09:28 )

no tak to byl ale echt magor... podle jmen spolucestujících nejspíš černoch, ale nemyslím, že by to byla příčina nehody . spíš nechápu, jak to mohl přežít...

-victor- ( 23. února 2012 22:01 )

Jaký má smysl převádět videa z YouTube do Bleskoidního přehrávače s trapným logem přes obraz? Nestačil by přímý odkaz na YT?

barracuda.sro ( 23. února 2012 20:17 )

U nás jezdí tolik řidičů na červenou,že se nestačím divit.

Zobrazit celou diskusi