Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Matka Simonky (†3): Jsem šťastná, basy se nebojím

Autor: Čas.sk, ap - 
18. února 2011
10:33

Svědomí ji netrápí, vězení se nebojí a ze smrti své dcerky není nijak zvlášť zkroušená.  Martina Švecová, která před sedmi měsíci nechala utopit svou dceru Simonku (†3) ve vodách slovenské řeky Váh, za což stane v nejbližší době před soudem, je sama se sebou spokojená. V životě se jí daří. "Jsem šťastná," prohlásila žena, která je jen pár měsíců po smrti dcerky znovu těhotná.

Našla si nového přítele, je s ním těhotná a soudu ani vězení se nebojí. Spokojeně se usmívá a tvrdí: Chci další dítě. Stopy smutku pár měsíců po tragické smrti její Simonky byste na její tváři hledali marně.

Své chování s klidem omlouvá

Vzala svou bezbrannou dcerku (†3) na procházku a poté tvrdila, že se jí dcera ztratila na dětském hřišti. Tělíčko nebohé Simonky našli potápěči až týden po tragédii v řece Váh. Matka tvrdí, že jí tam holčička sklouzla. Slovenský soud ji bude v nejbližší době soudit pro zabití. Hrozí jí pět let.

Martina Švecová si z toho těžkou hlavu nedělá. "Je mi líto, že jsem hned neřekla, co se s dcerou stalo,"  byla jediná slova lítosti, které při rozhovoru pro slovenský server čas.sk k úmrtí své Simonky projevila. Dál hledala jen výmluvy.

Prý byla v panice a bála se vězení. Proto policii týden tvrdila, že se jí Simonka ztratila na hřišti. Teď tvrdí, že se jí při procházce vysmekla a spadla do řeky. Za bezbrannou dcerkou neskočila...

Nyní jsem šťastná, čekám další dítě

Teď už se vězení nebojí. Před soud předstoupí po boku nového přítele, se kterým záhy po utopení Simonky otěhotněla. "Nemůžu za to a nemám problém postavit se před soud. Nemám se čeho bát. Jsem nevinná," vypráví s úsměvem.

"Jestli budu muset jít do basy, půjdu. Nemám s tím problém," dodala s pohledem na své kulatící se bříško. Vlastní rodina ji zavrhla. Simonka se jí utopila. Ona se i s přítelem těší na další dítě. Seznámili se spolu v psychiatrické léčebně.

Pollo ( 20. dubna 2018 08:16 )

Stačilo napsat poslední větu. Odpadají další dotazy.

georgina.k ( 19. února 2011 12:02 )

Je těžké ji soudit, ale asi to opravdu nemá v hlavě tak docela v pořádku. Každá normální máma by truchlila do konce života. Rozum mi to nebere. Hlavně ať to její druhé dítě nestihne stejný osud. Ona blázen, on blázen - co z toho může vzejít? Třetí blázen....to bude doma veselo.....

ouha ( 19. února 2011 01:13 )

c o u r a

ouha ( 19. února 2011 01:12 )

Jedno dítě vymění beze všeho za jiné, jednoho chlapa za jiného. Když jí chlap zaplatí chlast, tak se do chlapa zamiluje a těhotenstvím si ho na nějaký čas pojistí. Když se pak chlapovi zhnusí, tak ta *** zavrhne jeho dítě (případně ho rovnou připraví o život) a jde hledat dalšího sponzora, který by jí zaplatil kořalku...

Shelby16 ( 18. února 2011 23:40 )

až se našli v psychiatrické léčebně u Dr. Chocholouška...

Zobrazit celou diskusi