Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

20 let za mřížemi strávil zbytečně!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv)
Autor: pal - 
13. července 2009
13:21

Bývalý kanadský policista byl před 20 lety odsouzen k doživotí za zneužívání své dcery a syna. Jeho děti teď však tvrdí, že jim otec nikdy neublížil a 20 let za mřížemi tedy strávil zbytečně!

Zprávu přinesl server Novinky.cz.

Clyde Ray Spencer byl odsouzen na dva doživotní tresty, když jeho syn po opakovaném tázání policistky souhlasil s tím, že je zneužíván. Ten teď však po 20 letech přiznal, že policistce přitakal jen proto, aby už od ní měl klid!

Jeho o dva roky mladší sestra dále uvedla, že už si nepamatuje, co v 5 letech policistce řekla. Vzpomíná si však, že žena jí koupila zmrzlinu. Navíc vyšlo najevo, že nadřízený vyšetřovatelky měl poměr s exmanželkou odsouzeného!

Spencerův advokát už v 90. letech prokázal, že lékařské testy zneužití nedokládají, muž však propuštěn nebyl. Nespravedlivě odsouzený se tak svobody zřejmě dočká až teď, poté, co v dubnu prodělal infarkt. Rozhodne o tom nejvyšší soud.

 

 

undatra ( 13. července 2009 22:02 )

Nevinně odsouzení neexistují , soud vždy rozhodl a rozhodne správně .Jen pár dobrých obhájců dokáží někdy vinného z toho dostat.

paila ( 13. července 2009 17:55 )

to je bohužel v USA naprosto běžné, toho tatínka je mi líto, ale to mu těch zničených 20 let zpět už nevrátí Děti byly zmanipulovány a to je dost drsné. O tohle existuje několik filmů natočených podle skutečné události.

paila ( 13. července 2009 17:52 )

Proboha, Hani, vrať se odkud jsi přišla anebo běži o stát dál, když tak strašně nesnášíš ČR, tak proč tu bydlíš? Já Paroubka taky nemám ráda, ale na rozdíl od tebe mu do ložnice nevidím a hlavně nechci. A navíc tehle článek nemá s Paroubkem nic společného. Hani, jsi velmi trapná

hani ( 13. července 2009 14:05 )

Vim takoveho jednoho - Petr Zelenka! Nikdy ne zabijel lide v HavlickovemBrode! Nikdy. To jsou provokace. Podstavovat jej. Na podzim 2006 roku jsem jit do policie a reknut za zlociny v nem. Bohunice. Krvaceni muze zpusobit ne jenom heparin a jine. Jako kuprikladu u Petry Paroubkove - od specialne latky! Ona nikdy ne byla tehotna od Paroubka v srpnu 2008 roku - on jsou neplodny! Hned ona ma tehotenstvi ze zkoumavky od donora! Proc one LZOU vsem? Protoze pani P vydelavala jako prostitutka z pomoci psychotropne latek! To je kriminal! Budete mit premjersu zlodejku. A moc nevinne lide sidi ve veznice! Musite pripravit na Paroubaka ztuchle vejce. On taky prikriva zlociny nem. Bohunice - kradez morfinu, znasilneni setrycek, zabijeni pacientuv, vyrobu a pouziti genetyckych latek-eleksiruv, program obrany zlocince a moc jineho. Ten mutant hraba po mrtvolach na vrchol. Proc mlcat oranzeve zajicky?

Zobrazit celou diskusi