Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milionář byl obviněn ze smrti dělníka, který mu budoval atomový úkryt pod domem!

Autor: rc - 
2. června 2018
11:20

Americký milionář Daniel Beckwitt (27) se obával, že v budoucnu by vyhrocené diplomatické vztahy mohly vypuknout ve válku, a tak se rozhodl, že si postaví atomový úkryt! Na práci si najal Askia Chafra (†21). Ovšem během budování vypukl požár a mladý dělník při něm zemřel.

Daniel Beckwitt se obával, že by vyhrocené mezinárodní vztahy, a to hlavně se Severní Koreou, mohly vypuknout ve válku. Proto se rozhodl, že pod svým domem na předměstí Washingtonu nechá udělat atomový úkryt. Na internetu se seznámil s Askiem Chafrou, kterého najal, aby mu úkryt vybudoval.

Tunelový systém pod domem byl dlouhý neuvěřitelných 60 metrů a vybudován byl ve hloubce 6 metrů. Ovšem 10. září 2017 v době, kdy Chafra pracoval, vypukl požár. Beckwitt se stihl z domu dostat ven, ovšem Chafra tam zůstal.

Beckwitt byl minulý týden obviněn z neúmyslného zabití. Podle soudních záznamů bylo v domě staré elektrické vedení, což zapříčinilo požár. Beckwitt si prý navíc byl velmi dobře vědom, že hrozí nebezpečí. Policie uvedla, že v domě i mimo něj byla halda odpadků, což přispělo k rozšíření požáru.

Podle BBC Chafra těsně před tragédii Beckwitta upozornil, že cítí kouř v tunelu, ovšem ten na to nereagoval. Žaloba uvedla, že Chafra z tunelu nevylezl týdny. Údajně tam spal i jedl. Beckwitt, který obchoduje s cennými papíry, byl propuštěn na kauci. Ovšem čeká ho soudní stání.

VIDEO: V plamenech jí zahynuly tři děti. Policie z požáru obviňuje matku

Video  V plamenech jí zahynuly tři děti. Policie z požáru obviňuje matku  - tv Joj
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi