Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bláznivá umělkyně si schválně uřízla prst: Neuvěříte, co s pahýlem teď dělá!

Autor: ana - 
24. února 2018
21:57

Anglická umělkyně a performerka Torz Reynolds (30) si loni v létě uřízla půlku malíčku. Na svém facebookovém profilu řekla, že to udělala bez nějakého vyššího důvodu. Torz se několik let věnuje modifikacím těla. Na těle má nespočet tetování a piercingů.

Sotva se rozčeřené vody veřejnosti poté, co si Torz doma pomocí skalpelu uřízla malíček, uklidnili, znovu je mladá žena rozvířila fotkami amputovaného prstu s kloboučky. Svůj prstík na nových fotografiích pojmenovala Wiggles.

Smutný osud malíčku

Jakmile si žena část svého malíčku amputovala, vhodila zbytek prstu do mrazáku. „Až po nějaké době jsem si uvědomila, že je stále v mrazáku vedle hrášku, a tak jsem se rozhodla, že si ho vložím do formaldehydu a udělám si z něj přívěsek na krk, přijde mi to roztomilé,“ prozradila Torz.

Veřejnost a především tatéři a modifikátoři šíleli. Kritizovali dívku, že podobné zásahy do těla v domácím prostředí jsou vysoce nebezpečné. Žena však na jejich výtky nereagovala. Sama údajně pracuje v londýnském tetovacím studiu. Bližší informace k jejímu povolání však nejsou známé.

Pahýlek s kloboučky

Svůj pahýlek se rozhodla zkrášlovat pomoci desítek kloboučků. Na její třicáté narozeniny jí její přítel obdaroval desítky malinkatých kloboučků, helem, šátků a jiných miniatur pokrývek hlavy. Torz nyní žije tím, že si svůj pahýl zdobí, fotí a sdílí tak bizarní fotky na svém Instagramu. „Mnoho přátel mi říká, jak je to roztomilé, rozhodně s tím nepřestanu,“ sdělila Torz.

Je to úchyl!

Ne všude se však Torz setkává s pochopením a nadšení. Ať už jde o její pahýlek anebo o tělesné modifikace, je především terčem útoku kvůli fotkám, které jsou volně dostupné na jejím facebookovém profilu. Její největší zálibou je totiž pitvání potkanů. Fotky se nezdráhá sdílet veřejně. Veřejnost jí za to vysílá výhružné vzkazy. Ani toto však Angličanka nemíní nijak komentovat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Nezadat ( 24. února 2018 23:04 )

Stejná debilní elita jako u nás.Hrzán debil lezl ve 3 poschodí z okna do okana a řval,že je nejlepější kaskadér a Tříska magor skočil z Karlova mostu.Ještě,že lidi dostali rozum a tuto elitu idiotů nevolili a našla se jen pár % stejných blbů.

Zobrazit celou diskusi