Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nestydatá Ivanka Trump: Ukázala arabským šejkům svůj holý kotník

Autor: jko - 
23. května 2017
06:00

Obnažené kotníky Ivanky Trumpové (35) rozproudily krev arabským šejkům. Během návštěvy Saúdské Arábie Ivanka muslimský stát pobouřila hned několikrát. Kromě ukázek nohou také tím, že si odmítla zahalit vlasy.

S nezakrytou hlavou chodila po Rijádu také americká první dáma Melania Trumpová (47). Ta si ale na rozdíl od dcery amerického prezidenta Donalda Trumpa (70) skryla ve většině případů alespoň kotníky.

Zahalování žen na veřejnosti nařizuje právo šaría a v Saúdské Arábii na jeho dodržování dohlíží náboženská policie. Za porušení hrozí drakonické tresty a ženám za nevěru i ukamenování.

Ivanka také proto vystoupila na konferenci o právech žen v muslimských zemích. Není to poprvé, co žena po boku amerického prezidenta nebyla zahalená. Prezidentovu femme fatale trumfla Michelle Obamová (53). Trump za to tehdy svého předchůdce Baracka Obamu (55) ostře zkritizoval.

Světová média ale tento druh protestu chválí. Ivanka i Melania jsou za hrdinky. Zato Trump je podle nich „tlučhuba“. Ještě před rokem totiž tvrdil, že Saúdská Arábie je původcem teroristických útoků z 11. září 2001 a nyní otočil a zemi označil za „úžasné království“. Trumpova suita dala včera šejkům sbohem a přesunula se na státní návštěvu Izraele.

Jak se muslimské ženy zahalují?

Muslimské ženy nenosí jen burku. Ta je naopak nejextrémnějším příkladem zahalování. Nosí se na civilním oblečení a zahaluje celou postavu ženy včetně obličeje. Ženy tak vidí jen přes mřížku. Odhalené oči nechává nikáb a celý obličej čádor. Hidžáb je pak tradiční šátek, který zakrývá jen vlasy, ramena a dekolt žen.

Video  Ivanka Trump  - Instagram Ivanka Trump/ Maminka.cz
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

agfor ( 23. května 2017 13:58 )

To si tedy troufla hodně. Co takhle 100 ran bičem. Nebo si salámisti netroufnou, protože by jim její papínek nedodal pár set tanků ?

Natalie2012 ( 23. května 2017 11:52 )

Snad mezi tím milionem lidí budete i Vy

malinak ( 23. května 2017 11:09 )

 Ha ha ha ..a ani necekli. ..a ani je nebalili do pytloviny. ....kdyz jde o zbrane. ...tak I ten Allah privre ocko

marais ( 23. května 2017 10:31 )

No hlavně že Trump udělal s šejky kšeft na dodávku zbraní za stovky miliard,aby se na blízkém východě mohlo válčit dál!

marais ( 23. května 2017 10:27 )

Ale měla vysoké podpatky a převyšovala šejky o hlavu...to se jim určitě taky líbilo.

Zobrazit celou diskusi