Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zvrhlá učitelka pár dní před svatbou: Svedla svého žáka v laciném motelu

Autor: aba - 
10. prosince 2016
14:55

Případ sexuální zvrhlosti teď řeší soud v Clevelendu v Americe. Učitelka (29) tu svedla svého šestnáctiletého žáka jen pár dní před svatbou se svým snoubencem a vztah udržovala až do doby, než si pro ni přišla policie.

Podle výpovědí u soudu všechno začalo několika sms zprávami, které vedly k soukromé schůzce učitelky s žákem a eventuálně i k započetí jejich sexuálního vztahu. Později si měli dokonce vzájemně vyměňovat i ručně psané milostné dopisy a explicitní fotografie.

Žena si s chlapcem domluvila rande na noc, kdy její, tehdy ještě snoubenec zapíjel v baru s kamarády svoji poslední svobodnou noc před svatbou. Sešla se se svým žákem v motelu, kde s ním strávila noc a dokonce se prý i zeptala, zda-li si má svého snoubence opravdu vzít.

K svatbě opravdu došlo a žena udržovala nevhodný milostný poměr i po ní. Jejich vztah po celých deseti měsících odhalil policii až jeden z chlapcových kamarádů, který učitelku nahlásil. Ta teď stanula před soudem, kde si od soudce vyslechla, že se podle jeho uvážení „nejednalo o chvilkovou aféru nebo moment slabosti, ale šlo o ukojení jejích potřeb“, a byla odsouzena na dva roky vězení a odborný dohled poté, co nápravné zařízení v budoucnu opustí.  

žanyn ( 10. prosince 2016 21:18 )

Tu nejde ani o ten vztah se žákem (vyspívání dětí je věcí dosti individuální - viz např. u romů.), ale o ten podraz na vlastním snoubenci. A o tom jaksi nikdo nemluví, byť je to daleko horší přečin. Alespoň morální. A tu je vidět ona schizofrenie naší "moderní doby".

ivoadler ( 10. prosince 2016 19:15 )

Američani jsou známí kazišukové, proto jim to nepřáli. Zvlášť když to bylo v laciném motelu... 

yourhero ( 10. prosince 2016 17:33 )

jakapak zvrhla??????? SEN kazdeho zaka!!! sam bych s ni byl rad poskole!!

agfor ( 10. prosince 2016 16:12 )

Není nadto mít závistivé kamarády.

Zobrazit celou diskusi