Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poplach v Kolíně nad Rýnem: Úřad práce vyděsila ozbrojená žena

Autor: ČTK, tmp - 
28. července 2016
17:55

Policie v západoněmeckém Kolíně nad Rýnem v kancelářích úřadu práce nenašla žádou ozbrojenou ženu, kterou ve čtvrtek policistům nahlásil jeden ze zaměstnanců. Policie podle listu Bild nevylučuje, že pracovník ve skutečnosti viděl policistku v civilu. Zásahu, kterého se zúčastnilo i zvláštní komando, předcházelo zadržení jistého Syřana kvůli jeho středečnímu sporu s jiným mužem na uprchlické ubytovně.

Syřan byl agresivní, policii se ho ale zadržet podařilo. Spolu s ním odvedla i jeho čtyři společníky, které ale po vyslechnutí propustila. Tento případ souvisí se středeční hádkou dvou mužů v uprchlické ubytovně, při které jeden z mužů vyhrožoval tomu druhému zabitím.

Během zásahu jeden z pracovníků úřadu práce sdělil policistům, že v budově viděl ozbrojenou ženu. Na místo bylo proto přivoláno komando, které areál prohledalo. Nic podezřelého ale policisté nenašli.



Bezpečnostní situace v Německu je napjatá, země totiž v uplynulém týdnu čelila několika útokům. Ten nejkrvavější se odehrál v Mnichově, kde Němec íránského původu zastřelil devět lidí, poté spáchal sebevraždu. V neděli se pak v bavorském Ansbachu odpálil syrský běženec, který se hlásil k radikální organizaci Islámský stát. Syřan zahynul, několik dalších lidí zranil.

 

 

 

 

 

 

 

 

cestr ( 28. července 2016 20:33 )

džordžo, neměj zkrat, v Praze vyděsil kufr.je třeba opatrností.

Zobrazit celou diskusi