Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

V Berlíně zastřelili doktora přímo v nemocnici. Zasahuje tu speciální komando

Autor: ČTK, mb - 
26. července 2016
14:05

Pacient dnes na berlínské univerzitní klinice zastřelil lékaře a poté spáchal sebevraždu. Na twitteru to uvedla berlínská policie s tím, že lékař byl nejdříve v kritickém stavu převezen na operační sál, ale bohužel zemřel. Policie také oznámila, že situaci má plně pod kontrolou a že nehrozí žádné další nebezpečí. Policisté nevidí v dnešní střelbě žádnou spojitost s terorismem.

Incident se odehrál v nemocnici Benjamina Franklina v jihoberlínské čtvrti Steglitz. Podle svědků na místě zasahuje zvláštní policejní komando. Na kliniku byli povoláni také hasiči.

Jeden ze zaměstnanců kliniky uvedl, že střelec zaútočil na oddělení chirurgie hlavy a krku. Policie všechny v budově vyzvala, aby se uzamkli ve svých sekcích.

Německo se v současné době vzpamatovává z několika útoků, které si minulý týden v zemi vyžádaly deset zabitých a přes 50 zraněných. Ten nejkrvavější se stal v pátek v Mnichově, kde útočník zastřelil devět lidí, na konci svého řádění se zabil.

openha ( 28. prosince 2016 17:03 )

Německo se v současné době vzpamatovává z několika útoků, které si minulý týden v zemi vyžádaly deset zabitých a přes 50 zraněných. Ten nejkrvavější se stal v pátek v Mnichově, kde útočník zastřelil devět lidí, na konci svého řádění se zabil. -Dobře živeni,oblečeni,s eury v kapse od Němců a pod vlivem islámských duchovních a bratrů v boji, je jejich taktika jasná,mekáč,kostel,špitál,vlak,metro,koncert,bistro,jak tu už jeden napsal !!!

jiznicechy ( 26. července 2016 19:48 )

To je jejich konverzace, patřící k jejich kulturním zvyklostem a ty, jak jistě víš, musíme tolerovat!

buban ( 26. července 2016 19:34 )

Angele se vůbec nic nestane, ta je chráněná nejen svojí ochrankou.

gabreta ( 26. července 2016 18:24 )

Koukám, že taková návštěva "Oktoberfestu 2016", bude větší adrenalin, než skok do Niagarských vodopádů!! Mohla by tam vyrazit i Angela s nějakým kámošem Imámem co ??

santikxauz ( 26. července 2016 18:16 )

Nebojte,za chvíli to bude i u nás,do konce příštího roku vláda příjme asi 3000 migrantů a ti později své rozsáhlé rodiny.Takže děkujeme vládo,že se staráš o naši bezpečnost.

Zobrazit celou diskusi