Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tunu a půl vážící mrož zabil turistu při focení selfie, pak utopil ošetřovatele

Autor: shp - 
25. května 2016
18:34

V zoo ho vystavovali jako hračku na focení. Turisté prahli po selfie s tunu a půl vážícím mrožem a jednoho z nich to stálo život. Masivní zvíře čaplo Jia Lijuna (44) a stáhlo ho pod vodu. Byznysmen, který navštívil zoologickou zahradu v čínské provincii Wej-chaj, neměl šanci přežít. Stejně dopadl i ošetřovatel, který se ho pokoušel zachránit.

Turista si fotil s mrožem jednu selfie za druhou, tak jak je v zoo zvykem. Se zvířetem se přitom fotily i malé děti. Bezpečnost byla podceněna ze všech stran. Pak ale přišel drsný zvrat.

Kdo by si myslel, že mi ve tři hodiny pošle video, na kterém se baví a směje a jenom o pár minut později se topí ve vodě,“ řekl o Jiaovi jeho kamarád Wu.

Zády byl k mroži, vyfotil si selfie, když vtom k němu přiskočil mrož zezadu a stáhl ho do vody, aby si s ním hrál. Zabil ho mrož, nespadl náhodou do vody,“ dodal Wu.

Stejný osud potkal i ošetřovatele, který do výběhu skočil, aby Jia zachránil. Mrož ho chytil ploutvemi a již nepustil. Zoo vzala za úmrtí turisty zodpovědnost na sebe a jeho rodině vyplatila v přepočtu 3 300 000 odškodné.

Video  Mrož utopil v zoo ošetřovatele a turistu.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

pjotri ( 25. května 2016 20:10 )

Opravdu PERFEKTNI video.. Asi dnes kvuli te krase, co strida nadheru, neusnu.

naidka ( 25. května 2016 20:05 )

Z toho vyplývá, že focení selfie je životu nebezpečné.

Rumprecht ( 25. května 2016 19:27 )

Už nevědí, co roupama dělat.

Zobrazit celou diskusi