Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pád jeřábu, který rozdrtil Čecha Davida, svatbu nepřekazil: Novomanžele oddala hasička!

Autor: štš, shp - 
7. února 2016
05:00

Tragédie na Manhattanu, kde se zřítil jeřáb a zabil Čecha Davida Wichse (†39), přinesla i jeden příběh se šťastným koncem. Farářka hasičského sboru Ann Kansfield tu zachránila svatbu mladého páru. Ta vypadala, že se kvůli fatální tragédii vůbec neuskuteční. Hasička ale nakonec pár sama oddala!

Nevěsta Nesh Pillay (25) se těšila na obřad, který měl proběhnout v síni na dolním Manhattanu. Jenže pád jeřábu (zřítil se jen pár desítek metrů od kadeřnictví, kde si v tu dobu Nesh, už ve svatebních šatech, nechala dělat účes) rozpoutal v ulicích chaos. Zkolabovala doprava a ona se neměla jak na svatbu, kde už čekal ženich Aaron Vanderhoff (27), dostat.

V tu chvíli se ale do věci vložila farářka newyorského hasičského sboru Ann. Viděla jsem na ulici postávat zoufalou nevěstu v bílých šatech. Sněžilo a ona se klepala zimou. Dala jsem jí svou bundu a odvedla jsem ji šest bloků až k obřadní síni,“ popisuje duchapřítomná žena.

„Tam ale nastal další problém. Kněz nemohl kvůli dopravní situaci přijet. Nabídla jsem se, že je mohu oddat já, ze své funkce to totiž mohu udělat. Souhlasili, takže jsme na schodech uspořádali improvizovanou svatbu a já je prohlásila za muže a ženu,“ líčí. „Byla úžasná a strašně jí děkujeme. Zachránila nám náš velký den, vzkázala dojatá Nesh.

marti33 ( 7. února 2016 11:33 )

Tak judaista Aaron si bere Indku? to je Indie tak perspektivní trh? Mohl si u nás vzít třeba taky Indku

pelagie ( 7. února 2016 09:44 )

tam to musí vypadat , když může oddávat i hasička

kukuku ( 7. února 2016 09:38 )

Kdy už bude zase nějaká revoluce a skončí krmení národa těmito přiblblými nasládlými americkými příběhy ?

juuhele ( 7. února 2016 08:02 )

Máme se snad posrat, Blesku?

Zobrazit celou diskusi