Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Putin prolomil mlčení o dcerách: Kde žijí a studují prezidentovi potomci?

Autor: mb - 
17. prosince 2015
18:57

I když se drtivá většina dotazů během čtvrteční tiskové konference týkala vnitřní a vnější politiky Ruska, jeden z dotazů padl i na Putinovy dcery. Novináře zajímalo, jestli je Jekatěrina Tichonova, o které média spekulují, že je prezidentova dcera, opravdu potomkem Vladimira Putina (63).

O Putinových dcerách neexistují žádné věrohodné informace, média však už roky spekulují, že žijí v zahraničí a užívají si výsad prezidentských dcerušek. Informace o údajné Putinově dceři Marii, která žila v Nizozemí, se nakonec ukázala jako nepravdivá. Žena nemá s Putinem nic společného. O druhé možné dceři, Jekatěrině Tichonové, však ruský bloger Kašin napsal, že právě tohle je jedna z dcer Putina.

Přestože čtvrteční tiskové konferenci prezidenta s novináři pochopitelně dominovala politická témata, jeden žurnalista se Putina otázal právě na Jekatěrinu. Prezident pak prozradil, kde žijí a studují jeho dcery: „Dříve média psala, že mé dcery studují a žijí v zahraničí. Nyní naštěstí podobné věci nepíšou… Mé dcery totiž studují a pracují v Rusku, v zahraničí nikdy trvale nežily. Jsem na ně velmi hrdý, mluví plynule třemi jazyky, které používají při své práci. Žijí svým vlastním životem, nikam se necpou…nepracují ani v byznyse, ani v politice.“

Putin tímto jednoznačně popřel, že by byly jeho dcery v zahraničí. Identita i další podrobnosti z jejich života však nadále zůstávají zahaleny tajemstvím. Jestli je Jekatěrina jeho dcerou, totiž přímo neodmítl. Putin pouze prohlásil: „Víte, média už o mých údajných příbuzných napsala tolik nesmyslů!“

 

marais ( 18. prosince 2015 14:46 )

 Docela bylo úsměvné, jak kritici podrobili analýze chůzy PUTINA ... on ale rozhodně chodí lépe než náš pan Zeman.. přeju jim oběma pevné zdraví i krok.

majojo ( 18. prosince 2015 11:27 )

Víš, on i svatý Václav měl jisté charakterové vady - a podívej, jak je uznáván a uctíván. Bohužel, až se tohle svatořečení - myslím toho druhého Václava - dotáhne až do konce, my už u toho nebudeme.

bara ( 18. prosince 2015 11:16 )

toto je reakce na nick "borjar" ohledně Havla (keep.smiling)- už mě to pod tímto nickem nepustí...

keep.smiling ( 18. prosince 2015 11:13 )

mekažte náladu lidem už jen tou vzpomínkou na něj - přečtěte si všichni na jiných článcích - kým on ve skutečnosti byl, co dělal, jak se choval, jaký měl charakter!! Hnus, a takový člověk je oslavován...

keep.smiling ( 18. prosince 2015 10:40 )

vy, vážený nicku tgbg, se stále cpete na diskuze, ačkoli nikdy nemáte co říct. Jen vo.loviny, napadání ostatních a podobně. Takže kdo se kam "cpe", je patrné na první pohled na monitor. * A jinak - Putin nebude kvůli lidem jako jste vy zalezlej někde v noře, od toho je jejich prezident, aby byl vidět a slyšet!!

Zobrazit celou diskusi