Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Děti obětí z 11. září poslaly Pařížanům dojemný vzkaz: „Nenechte se zaslepit nenávistí a žijte dál své životy!“

Autor: lm - 
5. prosince 2015
16:41

„Nenechte se zastrašit a žijte dál své životy. Teroristé mají větší strach než vy.“ Nejen to vzkázaly Pařížanům děti obětí teroristických útoků z 11. září 2001. Dojemným videem chtěly pomoci pozůstalým po 130 obětech pařížských teroristických útoků z 13. listopadu.

Při teroristických útocích z 11. září zemřelo bezmála tři tisíce lidí. Stovky, možná tisíce dětí vinou extremistů z al-Káidy přišly o rodiče. O čtrnáct let později se teď už dospělí potomci obětí sešli, aby vytvořili inspirativní video, kterým chtějí pomoci pozůstalým po obětech listopadových útoků v Paříži. Co jim vzkázali?

„Vím, jaké to je, když vám otce zabijou v přímém přenosu,“ svěřila se Juliette Candela (21), jejíž otec John (†42) zemřel v troskách Světového obchodního centra (WTC). „Máma mě vzala stranou a řekla mi: ‚Dnes se stala nehoda. Někdo zaútočil na místě, kde pracuje táta. A my si myslíme, že už se nevrátí domů.‘ Nenechte se zastrašit a žijte dál své životy,“ vzkazuje lidem z Paříže.

Při útoku na WTC o tatínka přišla i Francesca (23). Útoky se staly den po jejích narozeninách. „Zabili ho. Byl to předem daný a promyšlený teroristický útok. Jako dítě tomu nerozumíte, ale když jsem dospěla a pochopila to, všechno pro mě zamrzlo.“ Pařížanům vzkazuje: „Nikdy byste se teroristů neměli obávat, protože, jak říkám, teroristé mají větší strach než vy.“

„Teď je to na nás. Víme, jak vypadá vztek a nenávist, a nesmíme podlehnout. Lidé Paříže, šiřte lásku,“ vzkazuje Terrease Aiken (22), která přišla o otce ve WTC.

„Nikdo si nemůže představit, čím právě teď procházíte a jak vám emoce zaplnily srdce, ale nežijte celý život s nenávistí v srdci. Vězte, že nechcete žít zaslepení vztekem. Když se na vás lidé podívají, neměli by vidět tragédii. Měli by vidět naději,“ vzkázal Joseph Palombo (26), jehož tatínek byl hrdinný hasič, který se vydal do jedné z věží WTC zachraňovat životy, ale sám přitom zahynul.

realistaii ( 5. prosince 2015 17:41 )

prolhanost českých hitlermasmedií ,řešme jednoduše , informace hledejme tam kde je dostaneme ...... Svobodné noviny e-republika Pravdivě Kosovoonline Střípky ze světa Nové slovo Zvědavec New World Order Opposition Reformy.cz Debata.Pravda.sk Vaše věc Hlídáme média e-sondy Literárky ac24 Outsidermedia Levá perspektiva Parlamentní listy Eurasia24

realistaii ( 5. prosince 2015 17:36 )

11.9 výročí teroristického útoku vlády USA proti vlastnímu obyvatelstvu ,kdy zcela jasně byla odstřelena budova wtc7 budova 150 m od dvojiček , mrakodrap do kterého nic nenarazilo = vláda USA provedla útok proti svým občanům 11.9 2001 jak usa povraždily své občany Několik záběrů pádu ocelového 47-patrového mrakodrapu WTC 7, do kterého nenarazilo žádné letadlo, stál cca. 150m od dvojčat, měl minimální poškození a jen v několika kancelářích byly malé požáry, ale i přesto se mrakodrap WTC 7 zřítil během 6,5s (rychlostí volného pádu), cestou největšího odporu, do svého půdorysu a s odchylkami skoro v centimetrech. 11.září 2001 se poprvé kvůli malým požárům (dvojčata byla stavěna na nárazy několika letadel) zřítily 3 ocelové mrakodrapy během jediného dne https://www.youtube.com/watch?v=nY5JH8OMIx8 200 let terorismu USA: Přehledný seznam všech amerických válečných zločinů, teroru a válek http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vse ch-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx Spojené státy svými desítkami státních převratů a stovek agresí jasně v čele světových žebříčků největších agresorů http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/12049-rusko-chce-vyvolat-valku-s-usa-zde-je- jasny-dukaz-.aspx pravda a láska svobodně s plutoniem v žilách Vláda USA v tajném programu injekčně vstřikovala do amerických občanů mužů, žen i dětí vysoce toxické plutonium.http://naturalsociety.com/us-government-program-secretly-injected-plutonium-uranium/ pravda a láska s plutoniem v žilách , děsivá smrt nic netušících občanů demokracie BBC věděla o kolapsu budovy WTC 7 při 9/11 20 minut přede m než se to stalo http://www.novarepublika.cz/2015/04/bbc-vedela-o-kolapsu-budovy-wtc-7-pri.html takže je 100% jasné ,že vše bylo předem připraveno a naplánováno ,stejně jako demolice věžáku WTC 7 , což ale znamená ,že vláda USA je odporný fašistický režim který pro vedl teroristický útok proti vlasnínm občanům

Zobrazit celou diskusi