Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kristínka (†2), která umřela v rozpáleném autě: Rodiče se s ní nedokážou rozloučit! Zpopelnili ji bez pohřbu

Autor: lm - 
8. srpna 2015
12:40

Nemůžou se s ní rozloučit! Rodiče Kristínky (†2) ze Slovenska, která zemřela v rozpáleném autě, se nemůžou smířit s tragédií, která je potkala. Ani skoro dva týdny po obřadu holčičku nepohřbili!

Rodina se s blonďatým andílkem naposledy rozloučila 25. července. Po obřadu ji rodiče nechali zpopelnit. Urničku ale zatím nepochovali a mají ji stále doma. "Holčičku jsme zpopelnili a urničku si rodina vzala domů. Nechtěli pohřeb, chtějí si urničku nechat alespoň na pár dní doma, prý aby byla jejich holčička stále s nimi," vysvětlil Novému Času Adrián, pracovník krematoria. To potvrdila i sousedka, podle které rodiče vedle urny postavili fotku andělíčka a neustále na její památku zapalují svíčky.

Podle známých se rodina s tragédií nemůže smířit a uzavřela se před světem. "Občas jdou na nákup, ale jinak jsou pořád doma. Chvilku jsem s nimi mluvila, ale pořád mají slzy v očích," popsala sousedka pro Nový Čas. Tragédii špatně snáší i Kristínčina starší sestřička Karolínka (6). "Ani se neusměje. Když jsem se ptala, proč je taková smutná, řekla, že svou sestřičku již v nebíčku a že ji neuvidí," dodala s pláčem sousedka.

Kristínka přišla o život 22. července. Otec Jozef Kurák (57) měl holčičku odvézt do jeslí, ale zapomněl na ni a šel do práce. Dvouletá dívenka neměla v rozpáleném autě na přímém slunci šanci. Tatínek si na ni vzpomněl až kolem třetí hodiny odpoledne, ale Kristínku už našel mrtvou. Zemřela na přehřátí organismu. Otce policie obvinila z trestného činu usmrcení z nedbalosti, za což mu hrozí trest odnětí svobody ve výši až pět let.

hejpockej ( 4. listopadu 2016 19:50 )

Nedbalost, nezajem, dedek ten den jako obvykle resil jen sebe, proste nezajem o decko uz i v aute, ani se po ni neohlidnul. To neni jen ze ji "zapomel" ale proste ji ignoroval od samyho zacatku, otcovsky pudy proste dedek nemel. Zenskou by tam nenechal, na to mu c*rak mysli, ale decko nezajem.

tgbb. ( 8. září 2015 13:42 )

U tatínka selhaly mateřské pudy.

tappa ( 9. srpna 2015 04:53 )

Příspěvek patří Janě 95:

tappa ( 9. srpna 2015 04:51 )

Myslíte, že vězení je proto,aby prospívalo rodinám? Měl by si odsedět zbytečnou smrt dítěte.To bys se podle Vás neměli odsoudit i ostatní, kteří třeba na silnici taky někoho zabijí a podle vás už jsou tím potrestáni dost???? Jenom maličkost. Jsou za nimi mrtví!!!

mesalina ( 8. srpna 2015 18:35 )

strašné, celá rodina má zničený život ...

Zobrazit celou diskusi