Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Polibek smrti: Chtěl dát pusu přítelkyni, nahnul se a sjel autem do vody

Autor: štš - 
16. června 2015
22:29

Byla mladá, krásná a talentovaná. Jenže místo aby její rodiče viděli, jak Katie Bagwell (†19) roste v úspěšnou mladou ženu, šli jí na pohřeb. Za vše mohl jeden jediný polibek…

Svůdná brunetka se onu osudnou noc vracela s přítelem Craigem Chantem (21) z hospody, kde se nedrželi zkrátka. Alkoholem nabuzený mladík se spíš než na řízení svého Fiatu Punto soustředil na Katie.

Nedaleko vesnice Martock se ji pokusil políbit, nahnul se k ní, ale ztratil kontrolu nad autem. To vyletělo ze zatáčky a zmizelo v řece Parrett.

Zatímco Craig se z vozu dokázal vyprostit, jeho přítelkyni nepomohli ani přivolaní záchranáři a hasiči. Utopila se. „Katie byla nejúžasnější a nejlaskavější člověk, jakého znám. Naše životy bez ní už nikdy nebudou stejné,“ vzkázali dívčini rodiče Vikki a Mark.

 

Vše se sice odehrálo už loni v říjnu, ovšem okolnosti nehody vyšly najevo až teď, po vyšetřování. Stejně tak i skutečnost, že mladík byl obviněn ze zabití a odsouzen na 21 měsíců. Až vyleze na svobodu, nebude moci další 4 roky řídit. To už ale Katie život nevrátí…

 

tggb ( 17. června 2015 06:52 )

naja, teď už si v autě bude raděj leštit péro sám, jestli ho teda fotr tý holky nezabyje

Zobrazit celou diskusi