Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zeman svým odpůrcům: Příští rok se vás sejdou na Národní třídě tak dvě stovky!

Video se připravuje ...
Autor: simao - 
9. února 2015
21:40

Pískali na něj ukazovali mu červenou kartu. Na Albertově na Miloše Zemana létala vajíčka, rajčata, bodyguardi a hradní tajemník Hlinovský chytali i svačiny... Jak vidí prezident s odstupem protesty proti své osobě? Příliš si z nich nedělá, nikdo podle něj nemá stoprocentní podporu. A demonstrantů podle něj brzy ubude.

Miloš Zeman má i podle průzkumů „dar“ rozdělovat společnost. Řadě lidí nadzdvihává mandle svými kontroverzními výroky. Naposledy třeba o vzdělávání zdravých a hendikepovaných žáků. Vzpomínka na 25 let od sametové revoluce se loni změnila v otevřený protest proti současnému prezidentovi, kdy Národní třídu zaplnili lidé ukazující Zemanovi červené karty. Na Albertově při odhalení pamětní desky pak došlo rovnou na mezinárodní trapas, kdy Zemana lidé vypískali za dohledu dalších středoevropských prezidentů.

Zeman však v pořadu S prezidentem v Lánech tvrdil: „Chci být i nadále prezidentem dolních deseti milionů, to znamená lidí, kteří nepředstavují majetkovou nebo mocenskou elitu, na druhé straně chci mít právo i těm dolním deseti milionům říci, že si myslím to a to.“ A svým názorovým oponentům vzkázal: ƒ„A teď je potřeba, aby každý názor byl podroben argumentaci. A aby i moji oponenti, což zatím žádný z nich neudělal, uvedli svoje vlastní argumenty.“

Video Zeman odpůrcům: Příští rok se jich na Národní třídě sejde 200 - Redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Zeman se pozastavil přímo i nad děním na Albertově. „K té manifestaci na Albertově bych rád citoval jiný Masarykův výrok: Rozčilení není program, milé Podhradí. Rozčilení opravdu není program,“ řekl Zeman Blesk.cz. Upozornil přitom na to, že na petici za jeho zvolení se podepsalo 106 tisíc lidí. „A tato petice byla mimochodem podmínkou pro to, abych vůbec mohl kandidovat,“ řekl Zeman v rozhovoru s moderátorem Davidem Vaníčkem.

Zeman zároveň upozornil i na dobu, kdy s tehdejším lídrem ODS Václavem Klausem uzavřel ještě coby šéf ČSSD opoziční smlouvu, mnohými považovanou za podvod na voliče. „Já vám dám příklad, který vás možná rozhořčí. V roce 1999 se na Václavském náměstí sešlo 50 tisíc lidí, aby protestovalo proti Václavu Klausovi a mně, to jest proti opoziční smlouvě. Řekl jsem, počkám si rok, zda toto hnutí Děkujeme, odejděte bude mít nějakou tažnou sílu. Po roce se u koně sešlo 200, slovy dvě stě lidí a tím celá akce skončila. Myslím si, že i lidé z organizace Podhradí, které tímto zdravím, protože Podhradí je krásná část Prahy, za rok, až se sejdou na Národní třídě, budou také v tom počtu zhruba dvou set lidí. Protože si uvědomí, že stejně tak by mohli protestovat proti jakémukoli zvolenému člověku. Nikdo nemá stoprocentní podporu,“ dodal Miloš Zeman.

Celý záznam premiérového dílu pořadu S prezidentem v Lánech můžete sledovat ZDE>>

jity ( 10. února 2015 11:26 )

A nebo také mrdnice.

rudyptak48 ( 10. února 2015 09:36 )

Lidový prezident Zemane, Zemane, tvé slavné bonmoty, jsou tak věrohodné, jak falešné noty. Seš přece prezident, proč by ses omlouval, stojíš nad zákonem, kdo by tě žaloval. Jen chudák senilní, má rád tvé výroky, myšlenky stupidní, patří jen do stoky. Oblečen ve špínu, v prasečím kožichu, házíš po nás hnojem, a my jsme potichu. Chceš být velkým hráčem, mezi prezidenty, z hradu si vytvořil, líheň na bonmoty. Tak velkého machra, hrad ještě neviděl, i ten Milouš Jakeš, moc by ti záviděl. Ta tvá kamarila, je skvost mezi skvosty, odborníků málo, a lokajů spousty. Poděkujme Moskvě, že nám tolik dala, stvořila nám androida, prezidenta práva.

jity ( 10. února 2015 09:02 )

Souhlas sprosťáka, který ve svém projevu má daleko více sprostých slov než celý Zeman, vožrat se také umí, děvky honit a ještě blekotat a chrnět. Zkrátka takový pohádkový kníže Tuzežeré. Na toho jsme tady opravdu čekali.

tgbg ( 10. února 2015 08:45 )

Milý pane Zemane. Vážil jsem si Vás, když jste vystoupil z KSČ na protest proti ruské okupaci Československa v r. 1968, vážil jsem si Vás po památném proslovu proti komunistické totalitě v r. 1989, vážil jsem si Vás, když jste bez milosti zkritizoval zákrok komunistického gestapa proti studentům na národní třídě......... Milý pane prezidente vážil bych si Vás i dnes, ale nemohu. Senilita, impotence a demence zatemnila Váš mozek. Je to škoda. Mohl jste odejít s čistým štítem. Teď už to nepůjde. Vaše podlézání ruským fašistům a Vaše vlezdoruszadkování z Vás udělalo ubožáka. Bohužel. Snad by bylo nejlepší svolat lékařské koncilium, které by potvrdilo Vaši jasnou diagnózu: pokročilá demence.

tgbg ( 10. února 2015 08:17 )

Ale to ty už budeš Milouši na protialkoholce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa